Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nő megharagszik, akkor...

Ha egy nő megharagszik, akkor hogyan érhetjük el nála, hogy bűntudata legyen és megbocsásson?

Figyelt kérdés
Mi a helyes magatartás? Zaklassuk? Menjünk utána? Esedezzünk a bocsánatáért? Vagy hagyjuk magára és várjuk míg elfelejti a történteket és megbocsájt? Mi ilyenkor a helyes magatartás szerintetek, hogy ne veszítsük el a nőt?
2015. máj. 3. 16:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Egyiket se ajánlom!
2015. máj. 3. 16:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy te kérsz bocsánatot. De egyetlen egyszer, nem kell emiatt utána futni napokig, netán hetekig. Ha megvolt a kiengesztelő bocsánatkérés, és a nőstény nem enged, akkor hagyd békén, nem voltál túl fontos személy számára.
2015. máj. 3. 16:31
 3/18 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hogy?
2015. máj. 3. 16:32
 4/18 anonim ***** válasza:
kicsit konkrétabban mi a bűnöd mert az sem mind1
2015. máj. 3. 16:33
 5/18 anonim ***** válasza:

Ha megharakszik valamiert ami valojaban az o hibaja volt a legjobb taktika hogy benizonyitod neki kedvesseggel hogy "hibaztal" meg bocsanatot kersz. Ahogy latja hogy milyen rendes vagy atgondolja es szarul fogja magat erezni elobb utobb pedig bocsanatot ker. Ez bevallt modszer a parom is ezt alkalmazza ha nincs igazam

18/L

2015. máj. 3. 16:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Etesd csokival
2015. máj. 3. 16:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem hívtam fel telefonon és szerinte ezért nem is érdeklem és szégyellem a szüleim előtt. Teljesen megdöbbentem, hogy ilyet gondol, mikor nekem ő a legfontosabb az életben és nagyon szeretem. Nem tartotta túl férfiasnak, azt hiszi nem merem felvállalni a szüleim előtt. Szerinte csak magyarázkodom, de tudom, hogy a lelke mélyén ő is szeret csak próbál ellökni magától én meg nem tudom, hogy mit csináljak és meddig tart még a haragja.
2015. máj. 3. 16:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem beszél velem, ezért én is szenvedek miatta már napok óta...
2015. máj. 3. 16:37
 9/18 anonim ***** válasza:
és miért nem mutatod be otthon? nekem is rosszul esne h nem akarna bemutatni a párom a családjának
2015. máj. 3. 16:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Mert még nem a barátnőm. 4 hónapja beszélünk a neten és úgy gondoltam még ráérek bemutatni mondjuk, ha találkozunk végre. Ez egy távkapcsolat, messze lakik tőlem.
2015. máj. 3. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!