Csak barátként tekint rám, vagy én csinálok rosszul valamit?
Van egy lány aki általánosban osztálytársam volt és kb egy hónapja haverommal motoroztunk én mondtam hogy menjünk el a csajhoz és hívjuk motorozni. Eljött velünk, jól éreztük magunkat, aztán hazamentünk és face-n ráírtam. Jót dumáltunk azóta mindennap írkálunk és ő az első aki nem azt várja hogy én írjak hanem egyszer ő írt rám délután.
Amikor mentünk moziba haverokkal a halálos iramban 7-et nézni akkor hívtam hogy jöjjön el de azt mondta hogy majd máskor. persze utána is rendszeresen beszéltünk és azóta is csak most 1 napja nem írt vissza de el sem olvasta.
egyébként csak nolcadikban voltunk osztálytársak mert én akkor váltottam sulit és ott ismertem meg, de elég j ó visszajezéseket kaptam a suli lányaitól hogy jól nézek ki. ebből gondolom hogy nem a kinézetemmel van baj :D
Valaki ötlet, hogy hogy hívjam el valahova, vagy lehet hogy ő nem is akar semmit?
amit még nem írtam le az az hogy mesélt valami gyerekről akit úgy hívott hogy "Férjecském" és találkozott vele.
ezzel nincs bajom, de nem szeretném ha azt hinné hogy nem tartom tiszteletben.
Ha visszaír akkor elhívom randizni, nincs mit vesztenem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!