Mi lehet azzal a lánnyal aki ismerkedésként csekkolja a pasit és mellette barátként megpróbálja hülyíteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 2 hónapig chateltünk. Ismerkedési szándékot mutatott a lány (suliból már ismerjük egymást 18 éve) Folyamatosan küldte a jeleket, melyekre mikor reagáltam mindig azzal védekezett hogy csak barátság!Beszélgetéseinkből leszűrtem hogy sérelmek érhették akár frissen is. Mikor látta hogy nem vagyok hülyíthető, közben érzései lettek, pozitív csalódással mely után észrevettem hogy akarja is.A végén lerázott hogy se barát se több.Én úgy érzem olyan jellegű sérelem érhette ami miatt bizalmatlan lett.2015. ápr. 26. 10:08
2/4 anonim válasza:
Ne ringasd magad álmokban! Átvert! A számomra az egyik legszemetebb legaljasabb dologgal! Az érzelmi kihasználással!
Férfiban is utálom! Nőben megaztán ...
4/4 A kérdező kommentje:
Az ilyen nők (már ha lehet annak nevezni) megérdemlik a saját sorsukat! Megérdemlik hogy kihasználják, megalázzák! Majd akkor kapcsolnak amikor 40-50 évesen azt veszik észre hogy hoppon maradnak, mert senki nem fogja komolyan venni öket!!!
2015. ápr. 26. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!