CSajok! Gáz az, ha egy pasi nem mondható romatikusnak, de odafigyel a partnerei érzéseire, és azokat megpróbálja viszonozni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 22:17
2/4 anonim válasza:
nem tudom azért néha örülök ha kitalálja mit akarok vagy meglep pár dologgal
3/4 anonim válasza:
Őszíntén szólva én herótot kapok a romantikus pasiktól. Nekem pont elég amit leírtál. Két báty mellett nem igazán lettem érzelgős :D
Néha persze jók ezek a romantikus kis dolgok de... ha túlzásba viszi a pasi akkor zavarba jövök és tök kínos az egész :D
18/L
4/4 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen inkább, mint ami a kérdésedben szerepel. :) Én sem vagyok az a csöpögősen romantikus alkat, de azért kicsit bennem van ez, mint a legtöbb lányban és jól esnének apróbb, romantikus dolgok, de elfogadtam, hogy a barátom nem ilyen, és őszintén, nem is állna neki jól. :) A maga módján kifejezi a szeretetét, és van, hogy csinál olyasmit ami hozzá képest romantikusnak számít. :D Szerintem nem gáz. :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!