Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak hogy figyeljen...

Mit csináljak hogy figyeljen rám újra?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki már megutált engem. Mert erőszakos voltam vele,nyomultam ahogy ő nevezi. Sosem találkoztunk személyesen de én csak őt akarom! Mit lehet tenni egy 19 éves makacs,haragtartó lánnyal?
2015. máj. 3. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Megdugni, azt lenyugszik!
2015. máj. 3. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:

"Sosem találkoztunk személyesen de én csak őt akarom!"

Értem, szóval nem is ismered, de te őt akarod. Erőszakos, és nyomulós voltál vele, de még egyszer sem találkoztatok. Na jó, megyek eszek egy szelet vajas kenyeret, addig megpróbálom értelmezni amit írtál.

2015. máj. 3. 07:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Jó étvágyat!

Pár hónapig ismerkedtünk az interneten. Aztán indoklás nélkül kikosarazott. Utána elkezdtem neki üzengetni... És ebből alakult ki benne hogy én tuti nem vagyok normális.

2015. máj. 3. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban! Akkor nem leszel erőszakos és nyomulós.
2015. máj. 3. 08:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor szerinted ő is egy felszínes pcsa? Azért csinálja ezt mert csak az érdekli ki hogyan nézz ki?
2015. máj. 3. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden lányt csak az érdekel.
2015. máj. 3. 10:06
 7/7 anonim válasza:
Azért nem minden lány mert vannak kivetelek,de ritka az ilyen.
2015. máj. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!