Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudom, már kismillión feltetté...

Tudom, már kismillión feltették a kérdést, de én újra felteszem. Tehát fiúk? 20L

Figyelt kérdés
Viselkedésből le lehet szűrni, hogy mennyire tetszem egy fiúnak? Értem ezalatt a testbeszédet. Mozdulatok? Pótcselekvések? A srác 19 és tapasztalatlan is. Hogyan viselkedik??? Leírná valaki? Egy ilyen fiú nem tudja szerintem elrejteni a vonzalmát? Nemde?
2015. ápr. 22. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha figyelsz, felismerhető hogy vonzódik irántad..
2015. ápr. 22. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. ápr. 22. 19:08
 3/5 anonim válasza:
Nyilván vannak jelek, amik utalhatnak arra, hogy tetszel neki, például felveszi a te a testtartásodat ha beszéltek, ha mondasz neki valamit nem keresztezi kezét, lábát hanem nyitottan hallgatja, felédfordítja a lábfejét, látványosan zavarba jön, ha véletlen hozzáérsz, a haját babrálja, ilyenek. DE... Ez mind nem ér sokat, és felesleges figyelni mert csak rágörcsölsz ő meg nem érti, miért bámulod, és egy apró jelből azt hiszed, hogy tetszel neki, pedig lehet, hogy nem is. Ha tetszel egy fiúnak, az a legbiztosabb jele, hogy ha randira hív vagy közeledik feléd. Várj egy kicsit, aztán ha nem próbálkozik, hívd el te randira.
2015. ápr. 22. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol ilyen kis taknyossal?
2015. ápr. 22. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja: legtöbbször érzi az ember, ha a másiknak tetszik.
2015. ápr. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!