Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olvasmány ismerkedéshez?

Olvasmány ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

fiú vagyok.

olyanra gondolok, mint testbeszéd, flört, kommunikációs dolgok, amivel megtanulhatom fejleszteni magam, h pozitívan tudjak hozzáállni a lányokhoz, de tulajdonképpen mindenkihez. Azaz azt szeretném kommunikálni, amit valóban gondolok, amivel a legnagyobb esélyem van megvalósítani a célomat :)

2015. máj. 1. 21:30
 1/4 anonim válasza:
Egyet kérek. Csak egy valamit kérem szépen tőled. Tudom, hogy senkid sem vagyok, de nagyon szeretném, ha egyetlen dolgot megígérnél: ne kezdj PUA szarságokat olvasni, jó? Könyörgöm.
2015. máj. 1. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Allan és Barbara Pease : Testbeszéd a szerelemben
2015. máj. 1. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiú alakíts ki saját stílust, és szólíts le lányokat. Univerzális titkok nincsenek, mindenkinek más jön be.
2015. máj. 1. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:

puá-t nem XD azok nagyon viccesek :D

Pease-éktől már elkezdtem a testbeszédees könyvet. köszi a tippet :) nem tudtam h van speciális változat is belőle, ami a szerelemre vonatkozik :D

2015. máj. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!