Mi a véleményetek egy ilyen 20 éves fiúról? Egészséges, ha így állok az ismerkedéshez?
Eddig nem volt bnőm, mert egy lányt szerettem hosszú ideig, akiről kiderült, hogy szinte semmibe nem néz, mert nincs annyi pénzem, mint neki. Azután nem akartam ismerkedni egyáltalán, de végül mégis elkezdtem lányokkal beszélgetni, de vagy túl kislányok voltak még agyilag, vagy nem volt kocsim, vagy épp nem voltam páva vagy divatmajom, ami miatt nem jöttem be nekik, mint pasi.
Sosem szerettem ismerkedni, de néha jó volt szép, kedves lányokkal dumálni, akiket ismerek és kedvelek is valamennyire, de oda jutottam, hogy hiányzik ennyi idősen valamennyire a testiség (de Sosem ez volt a legfontosabb), de nem akarok feleslegesen energiát belefektetni egy Eleve halott ügybe, egyáltalán nem akarok ismerkedni, megvagyok egyedül. Haverjaim is a csajozásról beszélnek állandóan, de szinte zavar, hogy én meg nem érzek késztetést hogy beszélgessek egyel is, vagy hogy teperjek azért, hogy legyen bnőm. Normális? Mi a véleményetek?
Normálisnak nem normális, de ez van. Belefáradtunk! igaz és 23 éves koromra jutottam el oda, hogy inkább másba ölöm az időmet, aminek eredménye is van.
Hozzátenném ,hogy semmi sem változott, pedig idestova 3 év telt már el, mióta 23 voltam. Berendezkedtem egyedüli életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!