Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen 20 éves fiúról? Egészséges, ha így állok az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt bnőm, mert egy lányt szerettem hosszú ideig, akiről kiderült, hogy szinte semmibe nem néz, mert nincs annyi pénzem, mint neki. Azután nem akartam ismerkedni egyáltalán, de végül mégis elkezdtem lányokkal beszélgetni, de vagy túl kislányok voltak még agyilag, vagy nem volt kocsim, vagy épp nem voltam páva vagy divatmajom, ami miatt nem jöttem be nekik, mint pasi.

Sosem szerettem ismerkedni, de néha jó volt szép, kedves lányokkal dumálni, akiket ismerek és kedvelek is valamennyire, de oda jutottam, hogy hiányzik ennyi idősen valamennyire a testiség (de Sosem ez volt a legfontosabb), de nem akarok feleslegesen energiát belefektetni egy Eleve halott ügybe, egyáltalán nem akarok ismerkedni, megvagyok egyedül. Haverjaim is a csajozásról beszélnek állandóan, de szinte zavar, hogy én meg nem érzek késztetést hogy beszélgessek egyel is, vagy hogy teperjek azért, hogy legyen bnőm. Normális? Mi a véleményetek?

2015. ápr. 12. 21:19
 1/7 anonim válasza:
Normális, úgymond belefáradhattál ebbe. De hidd el, majd lesz egy lány akiért megéri, és viszont szeret! Szóval semmi képp se ülj, és várj a csodára.
2015. ápr. 12. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki mondja meg, mi a normális? Az a normális, amit te annak érzel, és amivel egyben nem ártasz senkinek sem. Tedd, amit jónak érzel. Nem kötelező senkinek sem a párkapcsolat, főleg nem egy ilyen világban, ahol az embereknek súlyos értékválsága van. Tiszt. a kivételeknek!
2015. ápr. 12. 21:22
 3/7 TallandThin Boy ***** válasza:
Teljesen ilyen vagyok én is! Elég szar, de a lustaságnak köszönhető, be kell ismerni.
2015. ápr. 12. 21:23
 4/7 TallandThin Boy ***** válasza:
Na meg halott ügybe én sem szívesen vágnék bele, ez is benne van.
2015. ápr. 12. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak nem normális, de ez van. Belefáradtunk! igaz és 23 éves koromra jutottam el oda, hogy inkább másba ölöm az időmet, aminek eredménye is van.

Hozzátenném ,hogy semmi sem változott, pedig idestova 3 év telt már el, mióta 23 voltam. Berendezkedtem egyedüli életre.

2015. ápr. 12. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
5/5 dettó inkább a testépítésbe feccölöm az energiát mint a mai nőkbe értelmetlenűl
2015. ápr. 12. 21:28
 7/7 anonim válasza:
Ne csináld, csak magaddal tolsz ki, kergesd a nőket ezerrel.Én most 26 évesen jöttem rá hogy elkúrtam idáig az életem pont azért mert ilyen vagyok én is:S és iszonyat változni akarok mert ennek nem lesz jó vége.
2015. ápr. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!