Létezik ideális hely vagy helyzet az ismerkedéshez?
Figyelt kérdés
Vannak bevált módszerek?A spontán módokat leszámítva. Ha valaki úgy indul el otthonról,hogy márpedig ismerkedni fog....2015. ápr. 6. 23:34
1/2 anonim válasza:
Klubok, bárok, ilyesmi helyek tökéletesek valaki felszedésére, bár nem garantált hogy egyedül mész el.
2/2 anonim válasza:
Könyvtár, drága kávés helyek.
Bár ez nekem is mindig gondot okozott, eddig csak spontán próbáltak felszedni, de akkor is véletlenül kerültem olyan helyzetbe pl. hogy egy barátnőmre vártam egy kávézóban egyedül, és egy srác volt egy velem szembenlévő asztalnál. Sajnos nagyon nyomi vagyok az ilyen ismerkedésben, hiába mosolygott rám, annyira zavarba jöttem, hogy nem is néztem rá, amíg el nem ment, lehet kicsit csalódottan. Persze szégyellem a helyzetet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!