Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit irjak egy sracnak ha...

Mit irjak egy sracnak ha megkerdezi hogy mi a velemenyem a kulsejerol, es szerintem csunya de nem akarom megbantani?

Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

@10

Hát nem tudom... ugyanazt jelenti végső soron mindkét verzió, de ha értelmesen, nem mindenféle undormánynak nevezve fejezi ki a véleményét valaki, az azért egészen másképp hat, mintha azt mondják, hogy "inkább öld meg magad, mert esélytelen vagy".

Nem mellesleg lehet, hogy pár évvel később egészen máshogy fog az illető kinézni, úgyhogy teljes egészében bullshit. De én még mindig azt mondom, hogy inkább azt kell megkeresni, hogy hogy lehet javítani a helyzeten, és nem azt, hogy hogy lehet a nullát a mínusz egyre redukálni.

2015. máj. 1. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy csúnya! Az igazság fáj, de a hazugság jobban.
2015. máj. 1. 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:
A nem az esetem helyett jobb úgy fogalmazni, hogy más típusú srácok jönnek be. Ez nagyon semleges szerintem.
2015. máj. 1. 20:43
 14/14 anonim válasza:
A 3-as 4-es kommentek (meg a többi idióta komment) írója az, aki igazán beleszakadhatott volna az anyjába...
2020. júl. 9. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!