Miért szeretne velem ENNYIRE találkozni?
Most ismertem meg egy srácot és mindenáron találkozni szeretne velem, ami persze nem baj, de rettentő erőszakos. Mondtam Neki, hogy ma este nem érek rá, mert elígérkeztem egy barátnőmhöz, akinek nincsenek otthon a szülei és nem szeretne egyedül lenni, de szinte könyörög, hogy akkor ha hazaértem, akár éjfél után is legalább a ház előtt találkozzunk egy kicsit, ő eljön ide is csak találkozzunk.. Nem ez az első, hívott már többször is, és valóban én voltam, aki sose ért Rá, de már kedden tisztáztam vele, hogy hétvégéig be vagyok táblázva és hétvégén találkozhatunk, mégis azóta minden nap eljátssza ezt velem. Ezen kívül egyébként nagyon rendes srác, de ezt nem értem. Miért ennyire erőszakos?
20 évesek vagyunk
Abból következtetve amit leírtál, eléggé pórázon volt tartva az a másik csaj is. Pontosabban inkább a pasi olyasmi mint egy állandóan láb alatt ténfergő kis pincsi.
Valószínűleg nincs élete/nagyon megcsappant az önbizalma, és ezt szeretné visszanyerni mihamarabb, ezért akar minél gyorsabban becsajozni, és találkozni veled. Gondolom a csaj dobta, de ezekután nem csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!