Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretne-e találkozni vagy...

Szeretne-e találkozni vagy sem? Jól jönne pár vélemény

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel elkezdtem beszélgetni és nagyon jófej velem, szokott mondani mindenféle kedves dolgot is és jól el tudunk egymással beszélgetni, de azzal van a hiba hogy megkérdeztem tőle legalább háromszor hogy szeretne-e velem találkozni és mindig azt válaszolta, hogy akar, és szeretne. De állandóan amikor megkérdezem mindig kifogásokkal jön, hogy ő most nem ér rá és ír hogyha van ideje. Korábban sem írt soha rám, és már elég sok idő eltelt azóta amióta leírta hogy majd ír ha ráér... Szerintetek csak szórakozik velem, vagy tényleg ennyire elfoglalt? Igazából nem értem hogy hetekig egy tinédzser hogy lehet elfoglalt amikor közbe a barátnőivel meg tud találkozni. (tudom hogy azok sokkal fontosabbak) Többet már nem akarom ezt megkérdezni mert nem akarok túl tolakodó lenni és ha már leírtam ezt neki háromszor és ugyan így válaszolt, akkor felesleges szerintem többször megkérdezni... Igazából csak attól félek, hogy nem fog írni hogy mikor van ideje mert én ebbe 99%-osan biztos vagyok hogy nem fog írni mivel a beszélgetéseket is mindig én kezdeményeztem... Hallottam már olyat is hogy aki akar a másikkal találkozni az kerít rá módot, meg olyat is hogy csak várja hogy meddig tartok ki nála hogy meddig írogatok neki és idővel találkozni fogunk... Most mit tegyek?

2015. ápr. 9. 15:43
 1/3 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni.. de a nők ilyenek.

Azért beszél veled, mert ez növeli az egóját.

Valószínűleg többen is ráírnak rajtad kívül, így neki nem kell erőlködnie, hogy valakire ráírjon!

Hagyd az ilyet, kislány még.

2015. ápr. 9. 15:59
 2/3 anonim válasza:
Véleményem szerint a lány élvezi a veled való társalgást, viszont nem szeretne semmi többet, nem érez irántad semmit, ezért nem is keres. Szerintem igaza van az előttem szólónak, de a férfiak is ilyenek, ha túl sokan lengi körül őket a lánykoszorú. Ez megeshet, de vannak kivételek! :) L.
2015. ápr. 9. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző lánynak írom, hogy jó a gondolat, de ha mondjuk beadod, hogy "csak találkozni akarok, semmi más" valószínűleg bele megy de ezt te old meg, lényeg, hogy ne a párkapcsolatra tereld a hangsúlyt, barátkozz vele még, tuti belemegy ;) F
2015. ápr. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!