Egyéjszakás kaland után hogy hívhatom magamra a pasi figyelmét, hogy én mégis több vagyok csak egy csajnál?
Figyelt kérdés
Tudom, odaadtam neki magam az első alkalomkor, ez van. Sokat ittunk, összemelegedtünk, lefeküdtünk. Nagyon jó volt minden, de azóta többet érzek iránta. Tudom, hogy más csajokkal is szokott kavarni, de én be akarom bizonyítani, hogy én ennek ellenére több vagyok. Hogy hívjam fel magamra a figyelmet? Ha legközelebb próbálkozik nálam legyek elutasító? Vagy van valami ötletetek?2015. ápr. 30. 22:15
11/14 A kérdező kommentje:
Hogy én nem csak azt akarom, engem ő jobban érdekel, meg akarom ismerni.
2015. ápr. 30. 23:16
12/14 anonim válasza:
Eddig pont ugyanolyan vagy mint minden második lány, akivel mostanában együtt volt.
13/14 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel hogyha játszátok az elérhetetlent pont az ellenkezőjét éritek el? Megvoltál neki és azt hiszed, hogy futni fog utánad? Ezek után nem csoda hogy minimálisan erőbefektetés nélkül ne tudott dugni. Ti nem dugtol barátzónás srácokkal, mi nem kezdünk kapcsolatok baxózónás csajokkal. Aki pedig első alkalommal ágyba vihető pár feles után ne is számítson többre.
14/14 ügyi0617 válasza:
Nekem is ugyan így volt. Első bulin nála aludtam megtörtént a dolog. Én utána jobban megkedveltem mondhatni megtetszett a fiú.Ő kérdezte, hogy megismételjük-e.Utána többször is nála aludtam. Aztán én már sokkal többet éreztem iránta.Mondtam hogy hagyjuk az egészet mert ez így nem lesz jó.féltem hogy ő nem érez semmit.de utána 2héttel iskolai kiránduláson görögországba a tengerparta lehívott beszélni elmondta hogy ő is többet érez:) azóta együtt vagyunk (4 hónapja, es elotte 5hónapig kavartunk) annyi a különbség, hogy ő más lányokkal nemkavart ez idő alatt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!