Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyéjszakás kaland után hogy...

Egyéjszakás kaland után hogy hívhatom magamra a pasi figyelmét, hogy én mégis több vagyok csak egy csajnál?

Figyelt kérdés
Tudom, odaadtam neki magam az első alkalomkor, ez van. Sokat ittunk, összemelegedtünk, lefeküdtünk. Nagyon jó volt minden, de azóta többet érzek iránta. Tudom, hogy más csajokkal is szokott kavarni, de én be akarom bizonyítani, hogy én ennek ellenére több vagyok. Hogy hívjam fel magamra a figyelmet? Ha legközelebb próbálkozik nálam legyek elutasító? Vagy van valami ötletetek?
2015. ápr. 30. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
:D Látom van büszkeséged, de azt eldobtad amikor meg kettyintett tesó.
2015. ápr. 30. 22:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz egyszerű - főleg vele.

Érezd kihívásnak :-)

2015. ápr. 30. 22:23
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

szerintem egy olyan dolgot szeretnél bebizonyítani ,amit te magad sem hiszel el.

mondhatod,hogy te több vagy, de a tény,h elsőre odaadtad magad,mást mutat.

épp ezért szerintem ne erre feszülj rá, ezt már nem lehet javítani,nem is kell.

ha érdeklődsz iránta,kimutatod,akkor ő is fog valószínűleg,ha akar valamit... azt meg már te irányítod.

2015. ápr. 30. 22:24
 4/14 anonim ***** válasza:
24%

A férfi figyelmét úgy tudod magadra vonni ha a füledhez teszed a lábad. Vagy adsz neki egy szendvicset.

Csak a fentiekkel vagy a fentiek variációval érdemes próbálkoznod.

2015. ápr. 30. 22:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez azon is múlik, hogy lelkileg megkedvel-e, hogy érdekli-e több a szexnél, akar-e kapcsolatot, mennyire akar egyáltalán közelebbről megismerni. Mert ha nincs, vagy nem lesz meg a lelki összhang, akkor cseszheted akár elutasító vagy, akár nem.

Csak szexnek induló kapcsolatom mikor legközelebb próbálkozott, hát én nem igazán voltam elutasító és már több mint hat éve vagyunk házasok.

2015. ápr. 30. 22:28
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Sehogy.Mindig is r..bancnak fog tekinteni akit jól meglehet kettyinteni bármikor
2015. ápr. 30. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem tűnik fel, hogy tök logikátlan vagy?
2015. ápr. 30. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy újra fog próbálkozni?
2015. ápr. 30. 22:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy megismételhetnénk valamikor. Köszi az eddigi válaszokat!
2015. ápr. 30. 22:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Miben vagy több, mint a többi csaja, mit akarsz neki mutatni?
2015. ápr. 30. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!