Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért "szokott" működni, ha a...

Miért "szokott" működni, ha a pasi megsértődik?

Figyelt kérdés

Számtalanszor hallom, hogy a pasit jól visszautasitották, mire az megsértődött (tehát nem bunkó!), akkor meg a lány megy utána.

Ez tényleg működik? Miért?

2015. ápr. 30. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a lány megsajnálja működhet.
2015. ápr. 30. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert alapból a lánynak is bejön, majd a sértődés után rájön, hogy kell neki a srác, ennyi.
2015. ápr. 30. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha szereti a lány, akkor működik. Ha nem szereti, akkor nem fog ezzel szórakozni.

(És minekutána már a harmadik pasi idegel ki ezzel, már akkor is teszek rá, ha szeretem.)

2015. ápr. 30. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:
hát ha bejön a lánynak alapból, akkor meg miért küldte el?
2015. ápr. 30. 14:50
 5/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert: a csaj visszautasítja a srácot --> srác (átlag esetben leszáll a csajról) -->a csajnál beüt ez a megmagyarázhatatlan jelenség, miszerint neki mégis kell a srác (talán hiányzik neki, vagy akkor jön rá mit veszített) --> és végül az eredmény: A CSAJ MEGY A PASI UTÁN... vannak ilyen emberi tulajdonságok, én csaj vagyok, és bizony... éreztem már ilyet.
2015. ápr. 30. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Mert a nők / lányok általában ezt csinálják, elvárják, hogy a pasi nyomuljon, ők pedig fölényesen visszautasíthassák, aztán amikor megunja a srác és már lesz**ja őket, akkor jön a hisztéria, nem bírják elviselni, hogy már nem tepernek értük, és ezért hirtelen már kell nekik a pasi. A nők nem bírnak életben maradni, ha nem nyalja valaki a feneküket állandóan, és nem érezhetik magukat különlegesnek.
2015. ápr. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!