Van egy bajom amibol nem tudom hogy "szabaduljak" mit tegyek esetleg aki volt hasonlo helyzetbe es sikerult neki megoldani segit?
Figyelt kérdés
Rovid leszek van egy lany nagyon szimpatikus nekem es tetszik is mikor legeloszor beszeltem vele az elejen eldontottem hogy nem baratsagot akarok tole naponta beszelunk messengeren de atlagosak a beszelgeteseink mit tehetnek hogy ne atlagos legyen hanem kicsitt bizalmasabb/intimebb maskepp nem tudok fogalmazni...2015. ápr. 29. 21:49
1/2 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, volt-e már STD szűrésen, és hogy eljönne-e veled.
2/2 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Hát dobj föl valami intimebb témát és kész. Esetleg kezd egy szexi viccel, ha arra jól reagál, lehet kicsit tovább menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!