Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti hol ismerkedtek?

Lányok ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és nem tudok olyan helyet ahol megismerhetném a nagy Ő-t. Pedig nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra. Az utcán megnéznek, de mégsem jön oda senki elkérni a számom, vagy köszönni stb. Talán 1 alkalom volt h megkérdezték szeretnék e ismerkedni. Állítólag jól nézek ki.., bár én nem tudom mi számít annak. Többször taperoltak már tömegközlekedésen, aminek nagyon nem örültem... De normális férfiak miért nem közelednek felém? miért csak ilyen ütődött perverzek? neten nem ismerkednék, suliban sem.. marad az utca. de hogyan ha nem jönnek oda hozzám csak utánam fordulnak és annyi?

2015. ápr. 29. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Keress olyan programot hobbyt sportot amiben kontaktba kerülsz férfiakkal ;)
2015. ápr. 29. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha tetszik neked egy pasi, mit teszel annak érdekében, h leszólítson ? Pl "szemezgetés"? Amúgy megkérdezhetem, hogy hol élsz ?

22/F

2015. ápr. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!