Lányok ti hol ismerkedtek?
Hát nálunk az egyetemen azért sem jöhet szóba mert mindenki elfoglalt, meg rohan óráról órára... meg nem is igazán látok olyat aki az esetem lenne
Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat
"meg nem is igazán látok olyat aki az esetem lenne"
Na, ITT kezdődik a baj. Ha oda is menne hozzád egy ilyen, akkor is előre elterveznéd, hogy ő márpedig nem fog neked bejönni, és úgy is viszonyulsz hozzá. Persze, nem azt mondom, hogy most akkor a legelső adandó alkalommal férjhez kell menned az illetőhöz, csak egy esélyt azért lehetne adni neki.
Egyébként bárhol, bármikor lehet ismerkedni, amennyiben nem csinálsz valami olyan dolgot, amiről süt, hogy egyáltalán nem akarsz embereket magad körül - zene a fülben, könyv a kézben, akármi. Mondom ezt úgy, hogy én ugyanaz vagyok, mint te, csak fiúban. Na jó, az a különbség, hogy én állítólag se nézek ki jól, de az most zárójeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!