Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti hol ismerkedtek?

Lányok ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és nem tudok olyan helyet ahol megismerhetném a nagy Ő-t. Pedig nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra. Az utcán megnéznek, de mégsem jön oda senki elkérni a számom, vagy köszönni stb. Talán 1 alkalom volt h megkérdezték szeretnék e ismerkedni. Állítólag jól nézek ki.., bár én nem tudom mi számít annak. Többször taperoltak már tömegközlekedésen, aminek nagyon nem örültem... De normális férfiak miért nem közelednek felém? miért csak ilyen ütődött perverzek? neten nem ismerkednék, suliban sem.. marad az utca. de hogyan ha nem jönnek oda hozzám csak utánam fordulnak és annyi?

2015. ápr. 29. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
A többiek neten és suliban ismerkednek sajnáljuk.
2015. ápr. 29. 21:05
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes hozzászólást
 3/12 anonim ***** válasza:
nos ugyanott ahol a fiúk... igazából csak az alkalmat kell kihasználni, legyen az bárhol
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a suliban volt eddi mindkét szerelmem. Az elsővel nem jött össze, de a szülinapi partiján megismertem az első barátom. Sajnos annak vége lett. A másik is a suliból került kiválasztásra és kölcsönös is volt. Vele azóta is együtt vagyok.
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát nálunk az egyetemen azért sem jöhet szóba mert mindenki elfoglalt, meg rohan óráról órára... meg nem is igazán látok olyat aki az esetem lenne

Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat

2015. ápr. 29. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Akkor masztizz r++banc
2015. ápr. 29. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:
oké majd a..ádra gondolok közben
2015. ápr. 29. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:

"meg nem is igazán látok olyat aki az esetem lenne"

Na, ITT kezdődik a baj. Ha oda is menne hozzád egy ilyen, akkor is előre elterveznéd, hogy ő márpedig nem fog neked bejönni, és úgy is viszonyulsz hozzá. Persze, nem azt mondom, hogy most akkor a legelső adandó alkalommal férjhez kell menned az illetőhöz, csak egy esélyt azért lehetne adni neki.

Egyébként bárhol, bármikor lehet ismerkedni, amennyiben nem csinálsz valami olyan dolgot, amiről süt, hogy egyáltalán nem akarsz embereket magad körül - zene a fülben, könyv a kézben, akármi. Mondom ezt úgy, hogy én ugyanaz vagyok, mint te, csak fiúban. Na jó, az a különbség, hogy én állítólag se nézek ki jól, de az most zárójeles.

2015. ápr. 29. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj, hamarosan vizsgaidőszak!
2015. ápr. 29. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy az utcán csak úgy valaki el fogja kérni a számodat. :D
2015. ápr. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!