Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet ezzen túllendülni? 25N

Figyelt kérdés

Igazából nem is értem, hogy történt meg ez az egész. Nagyon nem így terveztem, fene gondolta, hogy ez lesz.

Szóval, nagyon megtetszett egy srác. Én is tetszem neki eléggé, rengetegszer kinyílvánította már.

A bibi ott kezdődik, hogy fiatalabb nálam 6 évvel...

Jó, persze, keressek mást. Viszont ha az ember nagyon akar valakit, nem olyan könnyű elfelejteni, nem úgy működik, hogy összejövök egy másikkal és probléma megoldva. Nálam legalábbis nem így működik, sajnos...

Gondolom őt zavarja, mert egyszer azt kérdezte: "Ha én lennék az idősebb, akkor összejönnél velem?"

Hiába flörtöl, dicsérget, stb., ha nincs jövője az egésznek.

Szóval kudarc?! :(

2015. ápr. 29. 14:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mért baj hogy fiatalabb? Nem értem, ha vonzódsz hozzá akkor mért olyan nagy baj ez.
2015. ápr. 29. 14:26
 2/16 Pagiva0725 ***** válasza:
Nem
2015. ápr. 29. 14:27
 3/16 anonim ***** válasza:

Simán lehet működőképes, de neked kell lépned.

Mondd meg neki, hogy téged nem zavar a kora. Egy próbát megér mindenképp.

2015. ápr. 29. 14:30
 4/16 anonim ***** válasza:
istenem ezt a debil társadalmat! a világon nem lehet mindenki egy idős! az csak 1 szám ha jól érzem magam a társaságában és vonzódom hozzá nem érdekel hogy hány éves 1 ember! ezt olyan nehéz felfogni? nem azt kell nézni hogy jaj a társadalom mit szól majd hozzá?
2015. ápr. 29. 14:33
 5/16 Pagiva0725 ***** válasza:

6. Szerinted ez ezt jelenti?

Inkább a azt akarta kifejezni hogy a kor nem számít,az egyetlen ba×om itt te vagy!

2015. ápr. 29. 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:
azért egy gimis srác meg egy már kora alapján mesterképzéssel is végzett nő nem egy kategória
2015. ápr. 29. 14:36
 7/16 A kérdező kommentje:

2. Nem lenne baj, ha lenne értelme.

4. Ha nem tudsz normális stílusban írni, tedd takarékra magad. Legkevésbé se érdekel a társadalom. Hogy jön a kérdéshez egyáltalán amit írtál? Őt zavarja, szerintem...

2015. ápr. 29. 14:37
 8/16 Pagiva0725 ***** válasza:
A 7. Jól mondja!!!
2015. ápr. 29. 14:37
 9/16 A kérdező kommentje:
6. A hülyék nyelvét nem beszélem. Tanulj meg írni mellesleg.
2015. ápr. 29. 14:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Engem NEM érdeke a társadalom. Nem.is írtam semmi ilyesmit. Nem értem.minek írjátok többet a megfelelősdit a társadalomnak. De ő azért kérdezte azt, hogy abban az esetben, ha ő lenne az idősebb, járnék e vele, mert őt igen, zavarja, nemde?
2015. ápr. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!