Lányok! Mit gondoltok erről a "sportról"? Plussz pont?
Figyelt kérdés
Hali!
Trollkodók kíméljenek, azért is írtam ki így a kérdést...
Szóval lányok, ha egy srác egyetem mellett pl. (foci) játékvezető az mennyire jó pont nálatok? Vagy egyáltalán plussz pont, vagy egyáltalán nem érdekes??
Vagy mit vált ki belőletek ha megtudjátok?? (úgyértve, hogy plusszpont, vagy semmi?? mondjuk ha nem rajongtok annyira a fociért abban az esetben?!)
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!!
Kort is ha kérhetnék!
2015. ápr. 28. 22:55
1/8 anonim válasza:
Pont nem érdekel. De tényleg, se nem hátrány, se nem előny.
2/8 anonim válasza:
Nem érdekes, ha szereti, akkor egészségére.
3/8 anonim válasza:
Engem sem nagyon érdekelne.Nem hátrány,mert biztos érdekes, de nem is előny,vagy plusz pont..nekem :)
4/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, hogy azért "nem mindennapi"..hogy mit számít...akkor abszolút semmit?...:/
(hogyha mondjuk már magasabb szinteket is elér, és ismertebb vmivel a neve akkor sem?)
2015. ápr. 28. 23:02
7/8 A kérdező kommentje:
Egy minimális szinten sem jönne jobban be, ha ilyet csinál a srác ezek szerint?
(ha pl. már 2-3 éve csinálja és elég jó kilátásai vannak e téren..)
2015. ápr. 28. 23:32
8/8 anonim válasza:
Jó persze valamennyire de nem nagyon inkább aki tényleg a pályán focizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!