Főiskolás, egyetemista lány, aki támogatót keres? Hol lehetne megismerkedni ilyennel?
Ez nem szexhirdetés, mielőtt jönnének az önkéntes rendőrök.
Annyi ilyen sztorit hall az ember, hogy vannak egyébként töknormális lányok, akik szeretőkké válnak - ezek hogy alakulnak ki? Hol lehetne megismerkedni ilyenekkel? Nem hivatásos prostira vágyom - csak egy win-win helyzeten alapuló szeretői viszonyra.
Volt már ilyenben részetek?
(33 éves bp-i pasi vagyok, szóval nem az a tipikus Andyvajna-fazon:) )
"Ha ő - nem fogom megalázni" - már úgy értettem, ő beléd lesz szerelmes, és te pedig csak egy ilyen - ezek szerint öngyógyítónak hitt gyakorlatot akarsz. Nem működik, szerintem. És morálisan sem elfogadható: hogy egy támogatást-segítést adsz, ami valójában egy cserekereskedelem. Morálisan az elfogadható segítés, ha úgy akarok segíteni - és csak annak, aki kéri-, hogy semmilyen ellenszolgáltatást nem várok. ("Ne tudja a bal kezed, mit csinál a jobb" - ezt jelenti) Ez a Szent Miklós legenda - amiért a Mikulás titokban jön a mai napig - hogy egy család, ahol 3 lány volt, nagy nyomorban már a züllés határán volt - a Miklós püspök a ház előtt bedobott egy pénzes-bugyort az ablakon, és eltűnt. Így mentette meg a családot, és a lányokat -titokban - attól hogy testüket eltárgyiasítsák, és üzletté tegyék.
A szerelmi bánatot nem egy másik bajjal kell tetézni, hanem gyógyulni kell belőle, és továbblépni morálisan igaz emberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!