Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok ez nálatok hogy működik...

Srácok ez nálatok hogy működik (elsősorban 20 fölötti korosztály)?

Figyelt kérdés

((Társkeresőn, ha egyszer csak vége szakad a levelezésnek a fiú oldaláról, mondván, hogy most el fog tűnni egy időre, mert munka van, de amikor ránézek, akkor látom, hogy néha online. ))

Sajnos már nem első eset, hogy már a találka is szerveződőben, sokat beszélünk, és vagy eltűnnek a levelek (most az egyik ilyen esetben ráírtam kíváncsiságból, ott állítólag sok volt a munka...), vagy előre szól, hogy kicsit most sok dolga lesz, de nem ír rám.

Mi a helyzet ilyenkor? Tényleg sok a munka, vagy ez nálatok a rendes lekoptatás? Azért nem értem, mert tényleg sok levélváltás történt, nem én kezdeményeztem, így valószínűleg kép alapján is oké voltam...csak arra tudok gondolni, hogy hulla unalmas vagyok, és nem tudom őket megfogni. Ez eléggé fáj.

22/N

2015. ápr. 27. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A társkeresős oldalakkal az a baj h nagy zsákbamacska az egész sajnos , de megértelek ugyanis manapság nem egyszerű csak úgy ismerkedni és előtérbe került a netes ismerkedés.... Lehet h rajtad kívül még 5 nővel beszélt és nem tudta összehozni az időpontokat vagy azóta találkozott mással vagy lebukott az asszonynál otthon azért tűnnek el... de lehet h sok a munka, bár azt kétlem h este ne lenne 20 perce senkinek írni pár sort na mindegy ne vedd magadra biztos vannak normális pasik is :)
2015. ápr. 27. 22:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat :)

(ne hagyjátok, hogy elpofázzam az egészet, úgyhogy nem bánom, ha írtok még)

(Igen, kevés hely van az ismerkedésre, vagy csak én nem ragadom meg a lehetőségeket. )

2015. ápr. 27. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindenki ezt csinálja még te is.

Pasi ír minden nap 5 nőnek, hétvégére marad néhány, azokkal chat, nyomja a találkozás felé a dolgot, ha valamelyikkel élesedik a helyzet, akkor a többit jegeli, mondván sok dolga van. Ha No. 1 bejön mindenki elfelejti, hogy volt valami, h nem, jöhet Miss n+1, mert végre letudva azt a sok munkát.

Csajoknál ugyanez, csak ők nem tesznek talonba, mert minden nap jön tucat másik, felesleges tartalékolni.

2015. ápr. 27. 23:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Tény, hogy velem is megtörtént, de én akkor az egész ismerkedést jegeltem, nem csak x embernek nem válaszoltam. Nálam ez a talonba helyezés nem játszik, persze van olyan, akinek szívesebben várom a levelét, de ennyi a különbség.
2015. ápr. 27. 23:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Nos, aki eltűnt az jelentkezett és jegelte a dolgot.
2015. ápr. 28. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!