Ismerkedés 30 évesen? Hol, hogyan, kivel? (Elsősorban a 25+ korosztály válaszának örülnék)
Én is így vagyok ezzel... Nekem valahogy az ismerkedés sosem ment, és ezért mindig a munkámba menekültem.
34/F
A helyedben nem az internettel próbálkoznék, mert az körülbelül olyan, mintha lottóznál csukott szemmel!!!
Ha Nő lennék és ismerkedni szeretnék akkor igen is eljárnék szórakozni, de nem discoba mert annak semmi értelme!!! Feltéve hogy nem vagy híve a kóbor numeráknak.
Hogy állsz a páros táncokhoz? Lenne hozzá kedved? Szerintem a legjobb lehetőség, hogy kikapcsolódj és ismerkedj közben. Vannak élő zenekarok amik nagyon jó táncos zenéket játszanak, (Pedrofon,yes) érdemes elmenni a koncertjükre még ha nem is tudsz még táncolni. Ha más műfajt szeretsz,akkor pedig salsa ezerrel. :)
Én 25 éves nő vagyok.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a 25-30 közötti férfiak legtöbbjének van párkapcsolatuk. Ráadásul egy normális szórakozóhely sincs, ahol a maradékkal lehetne ismerkedni...
ma 20:49
A táncra már gondoltam, de csak olyan oldalakat találtam, ahol a feltöltött fotókon kilencven százalékban nők vannak, akik partner híján egymással táncoltak társastáncot. Ez nekem túl elkeseredett próbálkozásnak tűnt.
De köszönöm, megnézem amiket javasoltál.
ma 20:50
Igen, sajnos én is ezt tapasztalom.
Nem tudom milyen adottságokkal bírsz, de ha van kedved a társas tánchoz akkor ne habozz, vágjál bele!!!
Kezdő társastáncot mindig lekéréssel tanítják, szóval felkérik a pasik a Nőket minden alkalommal....egy kis illemtan is becsúszik a dologba :)
A kubai salsa tanítás kicsit máshogy megy...ott rueda van, vagyis egy nagy körben állnak a párok és folytonos párcsere van, mindenki táncol mindenkivel. Gyors zene, vidám tánc és nagyon könnyű megtanulni!!!
Ha még bevállalósabb vagy és nem félsz egy hapsi közelségétől akkor Argentin Tangó vagy Afro sensualt javasolok(bachata,kizomba,Zouk). Ezek sokkal érzékibb táncok, nehezebb talán megtanulni, de ha sikerül nagyon fogod élvezni!
Remélem segítettem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!