Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság tényleg r*banc a...

Manapság tényleg r*banc a 14-17 éves korosztály legnagyobb része?

Figyelt kérdés
Mert manapság szinte csak ilyen "tini r*biket" látni mindenütt. Ez szerintem nagyon el szomorító hogy idáig jutott az emberi társadalom. Vagy csak én reagálom túl?

2014. febr. 21. 18:28
1 2
 1/15 Ahol megállt az idő ***** válasza:
95%
A legnagyobb része igen,de nem az összes.
2014. febr. 21. 18:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl,bár nem kell mindegyiket leírni,sok jó,normális lány van még manapság is.
2014. febr. 21. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez a 21. század :/ Amúgy van sok nem r*banc lány is, csak észre kell venni őket.Persze nekem valahogy nem sikerül őket észrevennem xD
2014. febr. 21. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
igen, 10ből 7 az kb.
2014. febr. 21. 18:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Hééé! Én nem vagyok r* banc! Bár tudom mire gondolsz:/ Sajna, van egy-pár az ismerőseim között is...de nem minden lány!!! Na meg, nem csak a 14-17 éves lányok...
2014. febr. 21. 18:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai tinik 80% a divatot követi, és nem veszi észre hogy amit csinál az teljesen szánalmas. Én minap pont azon gondolkodtam, hogy 3 éve Angliában élek, és mielőtt kijöttem volna akkor teljesen más volt a helyzet, olyan dolgok lettek divatosak a fiúk körében pld, hogy ülepes nadrágot hordanak, mi őket pár éve homokosoknak hívtuk, de ez van változik a világ. Hamarosan megyek vissza MO-ra kiváncsi leszek mennyi minden változott még az évek során, ami az interneten nem derül ki :D
2014. febr. 21. 18:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Ki hogy éli meg. Ha most nem kezdődik el mármint a korban a pasizás meg egyebek és a naivitáson való túllépés akkor sok lehet majd a gond a párkapcsolatok terén. Amúgy mindig voltak ilyenek. Csak nem ilyen feltűnően.
2014. febr. 21. 18:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Csak követik a "divatot"

"Hogy kinn az utcán én mért nézek furcsán?

Az anyukán kevesebb a ruha, mint a lányán

Érdekes a látvány, merednek a szemek, ez a bálvány"

2014. febr. 21. 18:36
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Jaaa, hogy te külső alapján látod valakiről, hogy r.banc? Gratulálok -.- Igazán tehetséges lehetsz.
2014. febr. 21. 18:53
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Megint egy kis hülye 15 éves kislány, aki nem kell egy pasinak se és ezért nem magát, hanem a többi lányt okolja.
2014. febr. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!