Manapság tényleg r*banc a 14-17 éves korosztály legnagyobb része?
Figyelt kérdés
Mert manapság szinte csak ilyen "tini r*biket" látni mindenütt. Ez szerintem nagyon el szomorító hogy idáig jutott az emberi társadalom. Vagy csak én reagálom túl?2014. febr. 21. 18:28
11/15 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm szépen.
2014. febr. 21. 19:07
12/15 anonim válasza:
én se vagyok r*banc :)) de tényleg sok az ilyen lány a korosztályomban :/
14/L
13/15 anonim válasza:
hát sajna nem a legjobb a korosztályom és szerencsére én a normális kategória vagyok
14/15 anonim válasza:
nem,nem mindegyik az, de ha Budapesten megkörnyékezed a WestEnd plázát akkor ott bizony láthatsz sokat.
nyilván nem a külső alapján kell ítélni, de mégis mit gondoljon olyan lányokról akik 14 évesen tűsarkúban meg miniszoknyában parádéznak?
kedvesnek kedves, de ha kitesz mindent akkor meg milyen szavakkal lehetne illetni?
15/15 anonim válasza:
14 éves vagyok és szégyellem a korosztályom nagy részét és azt nagyon utálom mikor minden tini lányt le r@bancoznak mert van azért pár kivétel mint pl. én!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!