Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság tényleg r*banc a...

Manapság tényleg r*banc a 14-17 éves korosztály legnagyobb része?

Figyelt kérdés
Mert manapság szinte csak ilyen "tini r*biket" látni mindenütt. Ez szerintem nagyon el szomorító hogy idáig jutott az emberi társadalom. Vagy csak én reagálom túl?

2014. febr. 21. 18:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm szépen.
2014. febr. 21. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:

én se vagyok r*banc :)) de tényleg sok az ilyen lány a korosztályomban :/

14/L

2014. febr. 21. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
hát sajna nem a legjobb a korosztályom és szerencsére én a normális kategória vagyok
2014. febr. 21. 20:45
 14/15 anonim válasza:

nem,nem mindegyik az, de ha Budapesten megkörnyékezed a WestEnd plázát akkor ott bizony láthatsz sokat.

nyilván nem a külső alapján kell ítélni, de mégis mit gondoljon olyan lányokról akik 14 évesen tűsarkúban meg miniszoknyában parádéznak?

kedvesnek kedves, de ha kitesz mindent akkor meg milyen szavakkal lehetne illetni?

2014. febr. 25. 19:31
 15/15 anonim válasza:
14 éves vagyok és szégyellem a korosztályom nagy részét és azt nagyon utálom mikor minden tini lányt le r@bancoznak mert van azért pár kivétel mint pl. én!!!
2014. márc. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!