Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés 30 évesen? Hol,...

Ismerkedés 30 évesen? Hol, hogyan, kivel? (Elsősorban a 25+ korosztály válaszának örülnék)

Figyelt kérdés
Mostanában azt tapasztalom, hogy 30 éves nőként szinte lehetetlen ismerkedni, mivel nem járok szórakozni. A munkahelyemen szinte csak nőkkel dolgozom együtt. A facebookot nem társkeresésre használom és nem áll szándékomban ott az ismerőseim ismerősei után kutatni. A társkereső oldalakat még nem próbáltam, mert sok helyen olvastam, hogy ott a képek és profilok többsége nem valódi, vagy kalandot keresnek az emberek. Ezeken a lehetőségeken kívül mást nem találtam, ebben a korban már általában családosak az emberek, ha viszont nem, az mindenkinek gyanús. Én harmincéves vagyok, nincs gyerekem, nem voltam még házas, karriert építettem és biztos egzisztenciát szereztem az elmúlt években. Utóbbit nem nagyképűségből írtam le, hanem azért, mert munkával telt az időm nagy része. Érdekelne, hogy a hasonló korú egyedülálló emberek mit gondolnak a témáról, ők hol és hogyan ismerkednek?
2014. márc. 14. 20:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

# 10/10 ma 21:04

Köszönöm a választ!

2014. márc. 14. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha bármi kérdésed lenne nagyon szívesen segítek!!!

Írj rám egy privit :)

2014. márc. 14. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ezzel én is így vagyok sajnos, és mindig is így voltam. Egyszerűen nincs hol ismerkedni, nincsenek lányok, nők a környezetemben. Én mindig is félénk és zárkózott természetű voltam, és ilyen zajos, nyüzsgő helyekre soha nem is jártam.

Hol laksz? Neked legalább van normális munkád, velem ellentétben. Ennek is lehet örülni.

Szerintem az egyáltalán nem gyanús, hogy ebben a korban valakinek nincsen párja. Ez sok mindentől függhet.

2014. márc. 14. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
A leírásodban túl sok a NEM. Cserélj ki 1-2-őt igenre, és mindjárt jobb esélyeid lesznek. 24/F
2014. márc. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!