Hogyan menjek oda hozzá ha úgy látom érdeklem?
Már jópárszor volt olyan helyzet hogy elmentem valami rendezvényre/buliba/bárba, összeakadt egy lánnyal egy pillanatra a nézésünk és aztán egyre gyakrabban néztünk egymásra, de eddig életemben 2x mentem oda (akkor is barát unszolására alkohol hatása alatt).
Tegnapi esemény: elmentem egy sportversenyre, leültem valahova a nézőtéren. nézegettem minden irányba mivel nem volt túl sok ember a nézőtéren és összeakadt egy kicsit elöttem-jobbra ülő csajjal a tekintetünk. utána azt vettem észre hogy eleinte csak pár percenként, majd egy jó 30perc múlva már szinte minden percben egyszer hátranéz (úgy téve mintha csak körülnézve, de mindig egy secre megakad rajtam a tekintete). Egyre gyakrabban néztünk össze, amikor vége volt egy hosszabb ideig (kb 3-4másodpercig) néztük egymást én nem vettem le a tekintetem, gondoltam ne én nézzek már lefele először:D amikor vége lett akkor elég lassan szedelődzködött és akkor is néha felnézett de nem mentem oda sajnos..
Már jópár hasonló (pár ilyen intenzív szemezésben nem volt még dolgom) lehetőségem volt de eddig nagyon ritkán vettem a bátorságot hogy oda is menjek.
csakúgy random nőhöz én nem mennék oda semmi előzmény nélkül, viszont mivel benne volt a szemezésben gondolom érdekeltem valamennyire, így oda kéne máskor.
Lekellett volna mennem azon a 4soron odamenni hozzá (és a barátnöjéhez akivel volt) és elkezdeni vele dumálni?
De mivel kezdjem? semmi sem jutott eszembe mit mondhatnék neki kezdésként..
+1 kérdés: ilyen esetben (ha éppen megy el) odamenni és annyit mondani hogy "Szia megkérdezhetem a nevedet?" és ha megmondja megköszönni és lelépni nagyon gáz?
Jó persze, ha már elkezdünk beszélni akkor nem lenne probléma, viszont a kezdés: odamegyek, és mit mondjak? nem ülhetek oda és dumálni vele mintha már 5éve ismerném, nem tudom hogyan kezdhetnék el vele dumálni..
Erre kéne valami jó tanács :D
mondjuk, ha te ott ülsz egyedül, akkor pl. első kérdés:
-unatkoztam egyedül, nem csatlakozhatok-e hozzátok?
második: (mert sport rendezvény)
-kinek szurkolsz
-te sportolsz-e
-hova jársz
-hogy hívnak
-gyakran jársz ide
-stb
vmit úgyis mondanak erre, amiből majd jön a köv téma. ha meg épp nincs semmi, akkor figyeled a sportolókat és kommentálsz vmit, ha már nagy a csend egy ideje.
mond neki ezt:
Szia Cica Van Gazdád?!;) :* <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!