Duci lánnyal járás "titokban" megoldható?
Mindig is tetszettek a duci lányok. Még szűz vagyok, de már nem akarok sokáig az lenni, és az első szexet is egy ilyen lánnyal képzeltem el.
A baj az hogy nem szeretném "felvállalni" a kapcsolatot pl. barátaim előtt, a vékonyabb lányok meg nem jönnek be annyira.
Ti hogy oldanátok meg?
18/F
A büszkeség nem pozitív.
Légy szíves a kérdésre válaszoljatok.
Duci lányként írok. Még szűz vagyok, de ha nem lennék az, akkor sem feküdnék egy olyan srác alá, aki nagy ívben tojik rá hogy esetleg nekem is lehetnek érzéseim. Bőven akad olyan pasi még az országban, aki boldogan felvállalná a duci barátnőjét mert szereti és mert vele boldog. Szóval inkább várok még pár évet egy ilyen fiúra, és mélységesen megvetem a "fajtádat". Már elnézést...
17L
25
Jah, igazad van szar ember vagyok, köszi.
FELVÁLLALOM! Ha nem vállalnád fel, akkor meg sem érdemled... Elég gerinctelen figura lehetsz...
Nekem is duci barátnőm van, ducik jönnek be, de soha, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy bárki véleménye miatt is szégyenkeznem kéne vele az utcán, vagy mások előtt!
28
Kérlek kerüld a személyeskedést, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!