Duci lánnyal járás "titokban" megoldható?
Mindig is tetszettek a duci lányok. Még szűz vagyok, de már nem akarok sokáig az lenni, és az első szexet is egy ilyen lánnyal képzeltem el.
A baj az hogy nem szeretném "felvállalni" a kapcsolatot pl. barátaim előtt, a vékonyabb lányok meg nem jönnek be annyira.
Ti hogy oldanátok meg?
18/F
"Az van hogy ha szeretsz valakit akkor büszke vagy rá. "
Már miért lennék büszke?
Egy tárgyra, vagy ha valamit elértem lehetek büszke(bár szerintem azt se kéne...), de egy másik emberre nem, nem a tulajdonom és nem az én érdemem hogy létezik.
"Keress olyat, akinek férje van."
Végre egy értékelhető válsz, köszönöm, de vannak elveim. :D
13
Ez így elég túlzó következtetés, mivel nem ismersz így nincs sok értelme ebbe bele merülni...
egy ideig óráig talán...és talán lenne olyan lány is aki belemenne...de ha kiderül akkor mi van?
nekem is a teltebb alakok jönnek be, a legjobb barátomnak a vékony alakok...SOHA, mondom SOHA NEM volt ezzel problémája...persze társkeresős csajokat linkeltem neki amikor ott néztem, reakciói: "csúnya" "dagadt" "öreg"...DE pl nekem nem szimpatikus a barátnője egy ideje ezt ő is nagyon jól tudja, ő az enyémet annyira nem ismeri, de attól nem szóljuk meg egymást, hogy "de hülye vagy ilyen alakú a barátnőd..."
Ha a másik vele van és szereti akkor a LEGJOBB BARÁTOM barátnője, nem egy random ismeretlené (akié meg igazából baromira nem érdekelne de ez mind1)...ha ilyen "barátaid" vannak akik nem tudják elfogadni azt a lányt akit te szeretsz akkor meg is érdemled...de neked is kb annyi eszed lehet mint nekik...ilyen dolgokkal próbálkozol, nemhogy inkább keresnél igazi barátokat...úgy tűnik titeket az iskola köt össze és nem a barátság...
22F (és a barátnőmnek átlagos alakja van, mert én nagyon kedves lányt kerestem, de ha duci lenne sem engem, sem a barátaimat nem zavarná)
Büszke egy másik emberre azért lehetsz, mert:
-elragadó a személyisege ( ezért szereted)
-szép (neked mindenképp szep, a többi ne érdekeljen)
-van benne valami különleges (ez (is) fogott meg benne)
-megtaláltad a másik feled, boldog vagy
és még szerintem sorolhatnám.
De a hozzászólásod alapján tényleg ne akarj még kapcsolatot, keress egyéjszakást, vagy foglaltat, aki nem is akar többet.
Egy kapcsolatra éretlen vagy még.
17
Számodra a büszkeség egy pozitív érzelem, számomra nem az.
Én egész vagyok, értem mire gondolsz a másik fél dologgal de én MOST nem így állok hozzá.
#19, igen a büszkeseg az eleve egy pozitív fogalom. Ha csak valaki nem arra büszke hogy pl nem tud biciklizni.
Te nem akarsz kapcsolatot, fogalmad sincs mi az a szerelem, neked még a külsősegek, a mások vélemenye a legfontosabb.
Nekünk is volt már hogy kicsit rosszallóan néztünk egymás pasijaira, de ez egyrészt nem a külső miatt volt, másrészt meg nem ítéltük el egymást e miatt. Ha ő - adott esetben te- vele vagy boldog, akkor abba egy barát nem fog beleavatkozni, egy barátnak az a jó, ha a másik boldog. Ha ez nem így van, es főleg ha mindezt a külső alapján ítéli meg, akkor en azt nemhogy barátnak, de még havernak se nevezném.
Egyszer majd megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!