Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig müködik a titokban járás ill találkozgatás?
Hát szerintem ez több mindentöl függ!
Pl:Ha te vagy a másik fél házas akkor már rizikósabb...
pff Mi 1 hónapig tudtuk titkolni:D
De amúgy igen attól függ, mert ha az egyikőtök házas, az már neccesebb!
Én az anyukám miatt titkoltamXD
18/L már 3 éve egy boldog kapcsolatban:)
Szerintem ez összetett kérdés (mármint az, hogy meddig mehet így egy kapcsolat).
Sok minden befolyásolja, mi az oka a titkolózásnak....
Más a helyzet ha fiatalok vagytok és a szülők nem engedik, hogy együtt legyetek és más amikor egy olyan kapcsolatban vagy ahol az egyik félnek van -még egy- társa.
Tapasztalatból mondom nem sokáig működik, általában van valaki akinek valami szemet szúr.
Mivel eltitkolt kapcsolatról van szó a felek viselkedése megváltozik, ez okot adhat a "nyomozásra".
Ahhoz, hogy konkrétan tudj(ak)unk válaszolni tudni kellene miért kell titokban tartani a kapcsolatot.!
Szerintem a faluval és a pletykákkal ne törődjetek!
Mekkora a korkülönbség, nevelőapukád miért nem tudhatja meg?
Ez érdekes,nekem volt egy "szerelmem" és mindenki elöl tudtuk titkolni 1 évig,majd 2 évig voltunk együtt,de a rokonaim nem tudtak róla :) Meg lehet oldani,bár falun már nehezebb a dolog.
Korkülönbség meg attól függ mennyi,és te hány éves vagy,na meg a párod..Mert mondjuk ha 16 vagy nem mondjuk egy 35 évessel együtt lenni,mert abba tényleg belekötnek.
Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!