Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meddig müködik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig müködik a titokban járás ill találkozgatás?

Figyelt kérdés
Akinek van már ilyen tapasztalata meddig müködött titokban a kapcsolat??Vagy meddig mehet egy ilyen titkos kapcsolat??
2009. aug. 23. 21:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal 4 hónapig titkoltuk mindenki előtt, de főleg a szüleim előtt, mert nem szerették őt... Hónapokkal azelőtt már jártunk egyszer, és szakítottunk, majd mikor összejöttünk titkoltuk. Hát nem nagyon lehet... család előtt legalábbis nem.
2009. aug. 23. 21:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ez több mindentöl függ!

Pl:Ha te vagy a másik fél házas akkor már rizikósabb...

2009. aug. 23. 21:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

pff Mi 1 hónapig tudtuk titkolni:D

De amúgy igen attól függ, mert ha az egyikőtök házas, az már neccesebb!

Én az anyukám miatt titkoltamXD

18/L már 3 éve egy boldog kapcsolatban:)

2009. aug. 23. 21:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez összetett kérdés (mármint az, hogy meddig mehet így egy kapcsolat).

Sok minden befolyásolja, mi az oka a titkolózásnak....

Más a helyzet ha fiatalok vagytok és a szülők nem engedik, hogy együtt legyetek és más amikor egy olyan kapcsolatban vagy ahol az egyik félnek van -még egy- társa.

Tapasztalatból mondom nem sokáig működik, általában van valaki akinek valami szemet szúr.

Mivel eltitkolt kapcsolatról van szó a felek viselkedése megváltozik, ez okot adhat a "nyomozásra".

Ahhoz, hogy konkrétan tudj(ak)unk válaszolni tudni kellene miért kell titokban tartani a kapcsolatot.!

2009. aug. 23. 21:25
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére egyikönk sem házas vagy ilyesmi és anyum tudja is csak nevelö apum el9ött titkoljuk meg a falu elött mert irto pletykásak és mert nem egyidösek vagyunk amit itt cikiznének de nem tudom meddig lehet még titok ugy értem a vak is észreveszi már néha olyan fura érzés...ez az állando bujkálás meg h mikro bukunk le meg amikor féltékeny vagyok és valahogy be kell bizonyitanom h nem is vagyok féltékeny hisz ö csak a haverom ......
2009. aug. 23. 21:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a faluval és a pletykákkal ne törődjetek!

Mekkora a korkülönbség, nevelőapukád miért nem tudhatja meg?

2009. aug. 23. 21:28
 7/19 A kérdező kommentje:
Mert utál engem mindig mindent elképzel nagyon sok hülyeséget összehordott már rolam és szinte félek töle.. a korkülömbség én 16 ö 26
2009. aug. 23. 21:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
16L 26F ?
2009. aug. 23. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes,nekem volt egy "szerelmem" és mindenki elöl tudtuk titkolni 1 évig,majd 2 évig voltunk együtt,de a rokonaim nem tudtak róla :) Meg lehet oldani,bár falun már nehezebb a dolog.

Korkülönbség meg attól függ mennyi,és te hány éves vagy,na meg a párod..Mert mondjuk ha 16 vagy nem mondjuk egy 35 évessel együtt lenni,mert abba tényleg belekötnek.

Azért sok sikert!

2009. aug. 23. 21:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az nem vészes korkülönbség.Én is 17 vagyok,akivel meg alakulnak a dolgot 28/F :)
2009. aug. 23. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!