Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meddig müködik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig müködik a titokban járás ill találkozgatás?

Figyelt kérdés
Akinek van már ilyen tapasztalata meddig müködött titokban a kapcsolat??Vagy meddig mehet egy ilyen titkos kapcsolat??
2009. aug. 23. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se érdemes titkolni...főleg h egy egész falu előtt kell...akárki akármikor megláthat...meg hát nem is jó...egy idő után csak a veszekedés lenne belőle sztem :S
2009. aug. 23. 21:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha te vagy a lány és 16 éves akkor érthető, hogy a nevelőapukád miért nem szeretné a kapcsolatot, valószínű félt téged.

Egy 26 éves fiúnak mások az igényei...

Ha viszont a kapcsolat tényleg a bizalmon, tiszteleten alapul ami kölcsönös, akkor ezt mondjátok el apukádnak.

Ebben az esetben pedig a faluban kitalált pletykákkal sem kell foglalkozni, idővel ők is rájönnek nem volt alapja!

Hiszem, hogy az őszinteség célravezető!

2009. aug. 23. 21:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen én vagyok 16 L ö 26 F

Igen ám de anyum elfogadta csak nevelö apum az aki senkit se enged be hozzánk mert h átjároház lesz meg hogy ki tudja mit lopunk el meg ilyenek ...

2009. aug. 23. 21:45
 14/19 anonim ***** válasza:
anyukád nem tud hatni nevelőapukádra?
2009. aug. 23. 21:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Probál megvédeni de nem sok sikerrel..
2009. aug. 23. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Miért gondolja apukád, hogy valamit is ellopnátok?

Ne haragudj meg a kérdésemért,se diszkrimináció, se rasszizmus nincs mögötte!

Faji hovatartozás szempontjából "hová" tartoztok?

2009. aug. 23. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:

húha falun felnőni szívás lehet..együttérzek nagyon, nekem anyám nött fel falun és hát..baromi pletykásak, ezt tényleg nem megérteni ha nem tapasztaltad..(pl.lehuzott redönyök mindenhol, de mégis érzed hogy figyelnek..)

de szerintem nemkell elmondani senkinek amíg nem akarod..találkozzatok falun kívül (ha lehet)

2009. aug. 23. 22:04
 18/19 anonim válasza:

huhh hát abba egyet értek h falun elég szívás titkolni :)

de mi 1 év és 4 hónapig tudtuk :D és még mindig együtt vagyunk és nem is lett belőle akkora balhé mint amekkorára gondoltam :D

am az meg h átjáróház.. kb nekem is ienek szüleim :) hát akk max nem viszed magadhoz hanem a fiúnál vagytok :)

az meg h mások az igényei egy 26 évesnek mint egy 16-nak.... sztem az azért nem annyira igaz :P

hátt ma már nem annyira

2009. aug. 24. 00:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk kisebbségiek ha arra gondolsz, szoval nem értem a beszolásait..csak egyszerüen mindent elkövet ellenem igen falun lakni tényleg nagy szivás a falnak füle van és szeme és ha már látott valamit akkor meg szája..És szerintem nem mások az igényei mint nekem régen lehet ugy volt azt megértem de manapság ha körülnézel szerintetek ?:)
2009. aug. 24. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!