Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pattintanak le még a...

Miért pattintanak le még a testük végett csúnyácska kategóriába sorolt duci lányok akiknek az arca szép, csak ducik?

Figyelt kérdés
Már nem értem,régen a duci lányok egy kedves szóért elolvadtak,most meg mindenki max barátkozni,vagy beszélgetni vagy le sem szarják az embert,miért van ez.Önbizalmam egyenlő lassan a nullával,egy ismerősöm azt mondta simán fel tudnék szedni egy bomba csajt is csak azt hiszem nekem az úgy sem jön össze,vagyis kishitű vagyok,ráadásul helyes srác is vagyok,de még sem sikerül semmi sem,nem vágynék én bomba csajra csak egy telt vagy duci lányra akinek nekem tetszik az arca mert az az elsődleges nálam.
2015. ápr. 26. 00:27
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
hány éves vagy?
2015. ápr. 26. 22:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Hű, ha ennyire szuper veled, akkor miért vagy egyedül és miért itt kérdezgetsz? A duci lányok egy kedves szóért elolvadtak...ki általánosít itt?

És még helyes srác is vagy...

Mindegy. Sajnálom, hogy a nulla önbizalmad odáig vezetett, hogy mindenen megsértődsz és mindenkinek beszólogatsz, persze te hibátlan vagy, ezért se kellesz még egy duci lánynak se...

2015. ápr. 26. 23:19
 23/23 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,de tipikus HP vagy :)

Én nem sértődtem be semmin sem,és nem azért írtam azt ,hogy "A duci lányok egy kedves szóért elolvadtak." gúnyolódjak,mert ahogy nézem a női logikádat erre következtettél.Csak azért írtam ezt mert anno teljesen mások voltak az emberek a duci lányok meg sokkal aranyosabbak rendesebbek voltak,nem kell ezt túl gondolni.Egyébként meg miért ne lehetnék helyes,ezt is túl logikáztad nem azért írtam,hogy helyes vagyok,hogy beképzelt legyek ,te ezt nagyképű kijelentésnek vetted,holott én csak leírtam mások mit mondtak nekem.Na és az,hogy miért nem kellek még egy duci lánynak sem,ez meg olyan hogy van olyan lány aki meg szint úgy panaszkodik mint é,hogy nem kell egy fiúnak sem,de több rendes srác is pont így van vele,én azt mondom neked ha van kapcsolatod tedd össze a pici kezded és adj hálát az istennek,hogy ilyen temperamentummal van aki vele d akar lenni.Az meg,hogy velem mennyire szuper vagy nem szuper,szerintem nem te fogod el dönteni,én nem vagyok beképzelt mint sok srác és nem csak dugásra kell egy nő,szóval ne keverd a szezont a fazonnal.Na de nem is töröm tovább a pofám,mert úgy sem érted meg amit írok :) Remélem ilyen szurkálódós nőt sosem dob elém a sors,mert akkor inkább azt mondom mint az ismerőseim,nincs nő kevesebb a gond.

2015. ápr. 27. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!