Miért pattintanak le még a testük végett csúnyácska kategóriába sorolt duci lányok akiknek az arca szép, csak ducik?
Ha nem vagy több 18-19-nél akkor próbálkozz nálam:DD
#Teltdenemkövér15 éves lány
Amúgy szerintem azért mert már tele van minden ezzel a *szép vagy úgy ahogy vagy* *ne törődj azzal mások mit mondanak* *te így vagy tökéletes* * üllj egész nap, egyél amit akarsz és ne mozogj semmit* és még sorolhatnám oldalakkal hogy lassan már a csapból is ez folyik........és hát ez megemeli az ömbizalmulat, ergo magasabbra teszik a lécet pasiügyben..szerintem.
ma 00:29
Nem vagyok duci
ma 00:35
És hogy akarsz önbizalmat határozottságot érezni magad mellett mikor tönkre teszitek a férfiakat.Igények azok vannak,de viszonzás nulla.
ma 00:41
Sajna kicsit több vagyok.
ma 00:41
Na meg ugye sok férfi a legyet is reptében és ilyen téren is kapósak lettek.
Nem tudom hány éves nőknél próbálkozol, de az én nő ismerőseim között sokan vannak, akik nem kicsi elhízás mellett deklaráltan a sportos, magas, jóképű pasikra buknak, és bizony a pasiban elvárás náluk, hogy a férfi teste és arca is vonzó legyen.
Ez persze általában azt eredményezi, hogy egy részük évek óta várja a tökéletes pasi feltűnését, de ebben ki is merül a szexuális/párkapcsolati életük, egy másik részük pedig le-lefekszik ilyen pasikkal, akik általában ennyivel be is érik, a csaj meg kajtat a következő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!