Miért pattintanak le még a testük végett csúnyácska kategóriába sorolt duci lányok akiknek az arca szép, csak ducik?
# 5/10 Az én igényeim szerintem össze sem mérhetőek más nőkével. :)
És egyetlen férfi önbizalmát sem tettem tönkre, nem is volt alkalmam rá. A magam nevében írtam, nem általánosítottam, úgyhogy légyszi te is tedd ezt, ne sorolj kategóriába.
ma 01:31
Én nem siránkozok,pláne nem lányoknak,csak érdeklődésből raktam fel a kérdést.
ma 07:11
Volt már telt és duci barátnőm,sőt csak olyan barátnőim voltak,helyes srác vagyok igaz vékony,de a vékonyságom sosem volt gond nekik.
És az amit te írsz azt hívják általánosításnak.
Hát jó hülyék a nők,tisztelet a kevés kivételnek.
ma 12:05
Mert te dobtad őket vagy ők dobtak téged,vagy még nem is volt kapcsolatod sem? "nagy elvárásokkal ezen nem is csodálkoznék"
Normális férfivel jártam, akivel kulturáltan tudtunk problémákat megoldani, nem egymás önbizalmát rombolni és idegeit tépni. Ez a nagy titok!
Tényleg nem csoda, hogy egyedül vagy, ki bírná ilyen férfi mellett?
ma 18:35
Nem is ismersz ,így véleményt sem formálhatsz rólam,ti olyan híresek vagytok nők a szentségetekről.Az a fura ha a párkapcsolataimban gond adódott ,mindig én kezdeményeztem a megbeszélését a dolognak,a lányok meg halogatták.Fura ezt nem ti szoktátok állítólag?Nekem ilyen lány amúgy sem kéne mint te,kicsit pöffeszkedő vagy és elítélsz embereket ismeretlenül is,egy kérdésről ami nem árul el rólam az égadta világon semmit sem.És tudok határozottan viselkedni,de picsogó lány meg nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!