Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pattintanak le még a...

Miért pattintanak le még a testük végett csúnyácska kategóriába sorolt duci lányok akiknek az arca szép, csak ducik?

Figyelt kérdés
Már nem értem,régen a duci lányok egy kedves szóért elolvadtak,most meg mindenki max barátkozni,vagy beszélgetni vagy le sem szarják az embert,miért van ez.Önbizalmam egyenlő lassan a nullával,egy ismerősöm azt mondta simán fel tudnék szedni egy bomba csajt is csak azt hiszem nekem az úgy sem jön össze,vagyis kishitű vagyok,ráadásul helyes srác is vagyok,de még sem sikerül semmi sem,nem vágynék én bomba csajra csak egy telt vagy duci lányra akinek nekem tetszik az arca mert az az elsődleges nálam.
2015. ápr. 26. 00:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

# 5/10 Az én igényeim szerintem össze sem mérhetőek más nőkével. :)

És egyetlen férfi önbizalmát sem tettem tönkre, nem is volt alkalmam rá. A magam nevében írtam, nem általánosítottam, úgyhogy légyszi te is tedd ezt, ne sorolj kategóriába.

2015. ápr. 26. 12:05
 12/23 A kérdező kommentje:

ma 01:31

Én nem siránkozok,pláne nem lányoknak,csak érdeklődésből raktam fel a kérdést.

2015. ápr. 26. 14:52
 13/23 A kérdező kommentje:

ma 07:11

Volt már telt és duci barátnőm,sőt csak olyan barátnőim voltak,helyes srác vagyok igaz vékony,de a vékonyságom sosem volt gond nekik.

2015. ápr. 26. 14:53
 14/23 A kérdező kommentje:

És az amit te írsz azt hívják általánosításnak.

2015. ápr. 26. 14:54
 15/23 A kérdező kommentje:

Hát jó hülyék a nők,tisztelet a kevés kivételnek.

2015. ápr. 26. 14:55
 16/23 A kérdező kommentje:

ma 12:05

Mert te dobtad őket vagy ők dobtak téged,vagy még nem is volt kapcsolatod sem? "nagy elvárásokkal ezen nem is csodálkoznék"

2015. ápr. 26. 14:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy látszik,ha nőnek születtem volna,több jogom lenne.
2015. ápr. 26. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Normális férfivel jártam, akivel kulturáltan tudtunk problémákat megoldani, nem egymás önbizalmát rombolni és idegeit tépni. Ez a nagy titok!

Tényleg nem csoda, hogy egyedül vagy, ki bírná ilyen férfi mellett?

2015. ápr. 26. 18:35
 19/23 A kérdező kommentje:

ma 18:35

Nem is ismersz ,így véleményt sem formálhatsz rólam,ti olyan híresek vagytok nők a szentségetekről.Az a fura ha a párkapcsolataimban gond adódott ,mindig én kezdeményeztem a megbeszélését a dolognak,a lányok meg halogatták.Fura ezt nem ti szoktátok állítólag?Nekem ilyen lány amúgy sem kéne mint te,kicsit pöffeszkedő vagy és elítélsz embereket ismeretlenül is,egy kérdésről ami nem árul el rólam az égadta világon semmit sem.És tudok határozottan viselkedni,de picsogó lány meg nem kell.

2015. ápr. 26. 21:30
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez a kibirná ilyen férfi mellet szöveg meg semmit nem ér,mert a nők nem akarják megismerni az embert,akkor meg honnan tudnák ,hogy milyen lenne mellettem.Egyébként volt már olyan barátnőm az egész jövőt a lába elé tettem,szereztem neki munkát,meg csináltam azt önéletrajzát,el vittem nyaralni tervezgettük a saját kis üzletünket,meg stb... szóval nem kel itt a megítélésed velem kapcsolatban,mert a dolgokat nem én csesztem el.
2015. ápr. 26. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!