16-18 éves lányok akik benne vannak a poénokban, talán sportkedvelő is, és a belső nekik a fontosabb, lenne kedvetek akár egy hosszabb ismeretséghez?
Figyelt kérdés
aki magára ismer, írjon :D 18/F2015. ápr. 25. 22:56
1/4 anonim válasza:
"trágár tini srác humorom van, szeretem a FOCIT (HAJRÁ FRADI YE!!!!), csúnya vagyok, dugnék" - Honest introduction fordítógép
2/4 A kérdező kommentje:
1es: hát öregem.. Ezt még a humor kategóriába se :D de semmi gond, elmagyarázom. jól ismerem a környéket és nincs olyan akivel igazán jól kijönnék, szóval gondoltam itt is megpróbálhatnám.. annyira bírom az alaptalan előítéleteket, nem is ismersz, amit ide most beparasztkodtál, egy szó nem igaz belőle.. szentségesjakupcsekgabriella.. menj már innen, most ástam fel a kertet, jut benne hely még neked is egy méretes verem formájában
2015. ápr. 25. 23:14
3/4 anonim válasza:
óó, azt hittem te is benne vagy a poénokban, nem csak elvárás ;) A belsőd pedig egészen biztosan színaranyból van, ha rögtön elföldelnéd akinek nem tetszik a pofája. Way to go! :)
4/4 A kérdező kommentje:
csak annyi a probléma hogy ezt a kedves "vicces ember" nem viccnek szánta :D de még mindig csak az előítélet megy, miért lennék azzal jófej aki idejön beszólogatni? :D aki ismer az tudja hogy sosem keresem a balhét, az eddigiek alapján tudnék most én is összetippelni minden marhaságot a beszólogató személyéről, de minek, én nem akarok hülyeséget mondani mert akár tévedhetek is mivel nem ismerem
2015. ápr. 25. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!