Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova járhatnék el egyedul?

Hova járhatnék el egyedul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kerdesem hogy hova járhatnék el napi szinten ahol el nem unatkoznek egyedul es lehet ismerkedni lanyokkal?

Rólam annyit kell tudni hogy 16 eves fiú vagyok és nem, nem vagyok paraszt aki a malacokat eteti .. :D

Az a gond hogy en egy kis varoskaban elek ahol keves olyan hely van ahova az emberek osszegyulnek.. Sot... Es ami van ott meg egyfolytaban (bocsanat az altalanositasert), de ciganyok vannak...

Eljarkalnek en, de sajnos zarkozottabb fajta vagyok es nincsenek barataim csak a volt osztalyom, de ok sem... Ezert veluk sem tudok sehova menni csak 1-2 vel akivel lehet maszkalni, de ok sem gyakran ernek ra, de ha igen akkor olyanokat csinalunk... :D ( Nem, nem rongálás, nem drogozas, nem pialas) csak epuletek tetejere maszkalas ( nem maganteruletre) tudom en az milyen erzes ha valaki betor hozzatok... Nem akarok en senkinek ilyen erzest okozni :)

Bulizni nem nagyon szoktam főleg nem egyedul... En inkabb a csendes helyeket szeretem vagy a magasságot.

Mostani osztalyom messze is lakik es az a tipikus beszívós, verekedős, cigizős "nagymenők".. Tegnap mentem el 2 vel valahova.. Hátha nem unatkozom.. De soha tobbet... Köpködik a leszálló buszosokat... Cigit kunyerálnak.. Kiabálva káromkodnak.. Nem... Egyszerűen nekem ez nem kell... :D

Minden nap kimegyek 4 órara biciklizni egyedul, de mar ezt is kezdem unni hogy csak tekerek egesz nap suli utan :/

Hobbym csak a biciklizes, fegyencedzes ( nem, nem fegyenceked edzek miellott jon a poen :D) es a drón reptetes, de mar drónozni sincs kedvem.. :D És hát ezek nem valami közösségi dolgok.. :)

Nemsoka megyek dolgozni egy műhelybe ami szinten a varosomban van ezert az oda vezető út sem megoldas az ismerkedesre:)

Mindig is az a maganyos farkas voltam, de mar szeretnek megismerkedni egy lannyal aki mellett nem olyan unalmasak a hetkoznapjaim es hat ebbol adodóan nem nagyon tudom mit kezdjek magammal a szabadidomben.. :D

De ha lenne mellettem valaki mindjart mas lenne

A szomszed varosok se nagyon izgalmasak ezert kilove :)

Pesten azt se tudom mi hol van én oda csak suliba járok.. :D (es az a suli is...)

Nem tudom mit csinalhatnek és hova mehetnek egyedul :/

Most az osztondijjamból Tandemugrani megyek... Ebből ki lehetne hozni hosszutavon valamit? Nem tudom mit... Bármit :D

Nem onsajnaltatasbol es parkereses celjabol írom ezt ki.. Csak nem tudom feltalalni magam.. :)

(Nem vagyok csunya es dagi ( Azt hiszem... :D) nem ezert nem megyek sehova csak mindig egyedul voltam a csaladon kivul.. Es.. Egyszeruen nem tudom mit kezdjek magammal es hol ismerkedhetnek meg egy lannyal :)

Koszonom a tippeket (Ne jojjetek azzal hogy helyetted mondjuk meg mert nem kell megmondani helyettem hogy mit csinaljak csak tippeket szeretnek hogy mit csinálhatnék egyedül)

2015. ápr. 25. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

El mondtad nem vagy "paraszt" (bár én nem tekintem az aki malacokat etet hogy paraszt lenne...na mindegy), se dagi, se csúnya...csak béna valld be.

Tandemugráson meg voltam. Remélem a szar is beléd fagy fent!

2015. ápr. 25. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát igen.. Mondhatjuk azt is hogy szerencsetlen bena vagyok..:D És a parasztot azt erted hogy mire ertem.. :D

Es nem baj az ha hideg van... Kell az adrenalin *.*

2015. ápr. 25. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
korod ?kb en is ugyanez a helyzet:)L
2015. ápr. 25. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Adrenalin az lesz. Meg ha olyan időjárás akkor jég is fent.:D DVD-t meg képeket ne felejts el csináltatni. Annyit simán megér amennyit elkérnek érte.
2015. ápr. 25. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Suliból kellene valamilyen értelmesebb,aranyos csajt megismerned:) Vele mehetnél.Amúgy sokan magányosak,nem csak te:D
2015. ápr. 25. 20:58
 6/6 emoka julcsi válasza:

Hátha pest ne játszik nem igazán tudok mit mondani. Bár még gondolkoztam olyanokon hogy például suli után be lehet nézegetni ilyen paintball os, lézer harcos helyekre. ha esetleg van emberhiány belehet állni. ha nem is egy lánnyal ismerkedsz meg ott, legalább unatkozni nem fogsz.

meg mondtad hogy fegyencedzesz, esteleg sulid hoz közel ki lehet nézni egy helyet ahol sok streetworkout-os vagy parkour-ös edzik. ott szintén csak barátságokat lehet kötni de lágalább más edzéskultúrákkal is meg ismerkedhetnél.

asszem ennyi tippem van. remélem segített.

2015. ápr. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!