Lanyok! Mit szolnatok ahhoz, ha egy srac oda menne hozzatok, hogy volna e kedved elmenni vele moziba vagy muzeumba? Mert nem akar egyedul menni.27f
Szitu: pl ulnetek egy padon es epp olvasgatnatok vagy kutyat setaltatnatok stb.
Szia!! Ne haragudj! Mit csinalsz ma? Valasz: Semmit! Van baratod? Valasz: Nincs! Es erre elhivna moziba vagy muzeumba. Persze fenyyes nappal es forgalmas helyen.
Lassan egy eve Bp-en elek es alig ismerek nehany embert, szeretnek menni de egyedul nem nagyon.
Velemeny?
Korotok irjatok meg..
Gáz.
Esetleg így:
Van barátod?: nincs, de ketten már dugnak, köszi...
O.o, és van nálam két jegy a színházba, ha esetleg ráérnél ma este: hülye vagy? színházba??? te hülye vagy, nem tervezek házasodni még! ha dugni akarsz hívj meg simán a mekibe, és talán ráérek.
Férfiként nyilatkoznék ha nem baj, méghozzá gyakorlati példával, mivel nekem szokásom megszólítani nyilvános helyen lányokat.
Nos, tudod ez attól is függ, hogy milyen beállítottságú a lány. Ha normális közeledsz felé, nagy a valószínűsége, hogy normális választ fogsz kapni függetlenül attól, hogy kikosaraz-e vagy beszélgetésbe elegyedik veled. Azt megfigyeltem, hogy a lányok általában meglepődnek, mert ilyen nem szokott velük előfordulni, hogy valaki csak úgy odamegy hozzájuk. A megfelelő a nyitószöveged és a stílusod, akkor egy mosolyra számíthatsz. A magabiztos lányok nem szoktak látványosAan meglepődni, volt, amikor még én is kissé zavarba jöttem az akkor tapasztalt határozottságtól :D Ha adhatok egyébként egy tanácsot: A kifogásokat sose kezeld kézpénznek, ha vonzó vagy a lány számára fog magáról adni elérhetőséget. Minden más csak mese habbal.
Sok sikert,
26/F
"Ugye elobb meg kell gyozzzeem a masikat mert durr bele fel perc utan tutti nemet mond. Ereztetnem kell vele h nem kell felnie tolem.. elmondom az utvonalat a programot igyekszek jo benyomast kelteni. Aztan a dontes az o kezebe van."
Nem jó. Ahhoz, hogy igent mondjon, két dolgot kell elérned nála: valamilyen szinten vonzódnia kell hozzá, illetve bizalmat kell benne ébresztened. Ez pedig minimum egy kevés beszélgetés. Ha ez nincs meg, csak egy idegennel nem fog úgy elmenni. Tapasztalat, már teszteltem hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!