Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok! Mit szolnatok ahhoz,...

Lanyok! Mit szolnatok ahhoz, ha egy srac oda menne hozzatok, hogy volna e kedved elmenni vele moziba vagy muzeumba? Mert nem akar egyedul menni.27f

Figyelt kérdés

Szitu: pl ulnetek egy padon es epp olvasgatnatok vagy kutyat setaltatnatok stb.

Szia!! Ne haragudj! Mit csinalsz ma? Valasz: Semmit! Van baratod? Valasz: Nincs! Es erre elhivna moziba vagy muzeumba. Persze fenyyes nappal es forgalmas helyen.

Lassan egy eve Bp-en elek es alig ismerek nehany embert, szeretnek menni de egyedul nem nagyon.

Velemeny?

Korotok irjatok meg..

2015. ápr. 6. 00:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha kipróbálod, akkor néhány gyakorlati tanács:

- Ha odamész hozzá, legyél határozott. Ha látják rajtad, hogy félénk vagy, akkor nem valszínű, hogy sikerrel fogsz járni.

- Ha elkezdesz vele beszélgetni, ne átlagos témákkal kezdj, hanem legyél fantáziadús. Én példul ki szoktam kérni a lányok véleményét egy párkapcsolati ügyről

- Beszélgetés közben érdemes egy gyengeségedre viccesen utalni. (például nem szívesen mennél fel a legmagasabb pontra, mert kissé tériszonyod van). Ez azért jó, mert látni fogja, hogy annak ellenére, hogy magabiztos vagy, te sem vagy tökéletes, ahogy neki is vannak gyengepontjai, így nem csak egy érzelemnélküli macsó leszel a szemében.

Sok sikert!

2015. ápr. 6. 00:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Parkapcsolatrol nem szeretnek vele beszelgetni hisz nem az a cdlom h mmeghoditsam. Egy spontan jo delutan h ne egyedul unatkozzak. Jol erezzem magam es tarsasag legyen. Volt a halalosabb iramba 7. Megakartam nezni a moziba, irtam egy havernak az nem ert ra es akkkkor fordult meg a fejembe h elhivok egy idegent. de mrgprobaltam egy masik haverom. Kiderult h nem dolgozottt. meghivtam en. Ha nem jott volna akkor egy lanyt az utcarol megkerdeztem volna.... ma eszembe jutott h hadtorteneti. museumot meg akarom nezni es ha nem talalok ismerost akkor lehet. vkit az utcan megszolitok.
2015. ápr. 6. 00:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg valsmi! Ha egy vadidegen lanyt megszolitok az utcan akkor az nem jelennti azt h nem vok hatarozott. hisz ele allok egy megtervezett prograammal :D tudom mit akarok :)
2015. ápr. 6. 00:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Azert koszonom valadzokat. csak az a baj h a lanyok nem valaszolnak :(
2015. ápr. 6. 00:47
 15/15 anonim válasza:

Lány vagyok, még sohasem történt velem ilyen, úgyhogy nem tudom, hogyan reagálnék. :D Az biztos, hogy meglepődnék, mert a környezetemben elég félénk fiúk vannak, de ha szimpatikus lennél és nem lenne egyéb programom az adott időben, lehet, hogy elmennék veled ide oda. :)

Szerintem nyugodtan próbálkozhatsz ilyennel, csak ne éld bele nagyon magad, nehogy utána nagyon csalódott legyél, mert nem sikerült senkit sem találnod az adott programra.

2015. ápr. 8. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!