Ha a lány azt írta ne írjak neki többet vagy letílt az ismerősei közül, de amikor smst írtam neki arra nem reagált hogy haggyam békén az jót jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt írta ne írjak neki többet vagy letílt. Le letíltott (facebook).Írtam neki egy smst de arra nem írt vissza, de nem is hívott hogy haggyam békén.Azt tudom hogy érez, akarja.2015. ápr. 25. 16:53
2/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit félreérzed az "utalásokat"..ennél konkrétabban le se írhatta volna, hogy hagyd békén. Semmit se akar belőled
3/7 aladar12 válasza:
persze, hogy jót jelent. most még folyamatosan írj neki, meg hívogasd és még a lakására is menj el és kopogj be. a végén annyira beléd lesz esve, hogy le se tudod magadról vakarni.
4/7 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem jelent jót. Gondolom azért nem írt vissza, mert ez egy utalás akart lenni, hogy hagyd őt békén, mert annyira sem érdekled, hogy visszaírjon neked! Hogy pénzt pazaroljon rá azzal az egy sms-el. De ha továbbra is írogatsz neki, vagy hívod, akkor nagy valószínűséggel megkapod majd üzenetben is azt, hogy hagyd őt békén. Vagy akár mondjuk lecseréli a számát is!
Miért nem fogadod el, hogy nem kellesz neki és hagyod őt békén?
5/7 anonim válasza:
Úgy gondolom azért írhatta mert szerelmes beléd, de fél az érzelmeitől ezért el akar taszítani.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen! A csaj megutált engem! Hagyd békén! Ne zaklasd!
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez azt jelenti, hogy hqgyd békén. Azért nem válaszolt az sms-re, mert arra gondolt, hogy ha ignorál akkor előbb utóbb nem írsz neki többet. Lehet, hogy ez egy speciális eset, de velem is volt már ilyen és a nem nemet jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!