Szerintetek miért fél a lány, hogy meglátják egy fiúval, vagyis velem a városban az ismerősei, rokonai, barátai vagy szinte bárki?
Figyelt kérdés
Azt mondta nem szeretné, ha ismerősökkel futnánk össze és igazából azt sem szeretné, ha nagyon lennének körülöttünk. Csak velem kettesben szeretne lenni, zavarják az emberek, fél, hogy lebuki, meglátja valami barátnője, ismerőse velem. Még vannak olyan helyek is, ahová alapból nem mehetünk, mert ott él valami rokona és fél, hogy meglátja velem. Nem értem mi állhat a háttérben, mire ez a nagy félelem, bújkálás? Valami lány elmondhatná mi jár ilyenkor a fejében, mert én nem értem a lányok észjárását. o.O2014. jan. 4. 22:30
1/6 Frepi voook válasza:
Én nem lány vagyok de szerintem szégyell téged. Már bocs.
2/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Te vagy az első barátja?
3/6 anonim válasza:
Hát,durván fog hangzani,de szégyell téged... :/ 17L
4/6 A kérdező kommentje:
De miért akarja, hogy megtanítsam csókolózni és miért akar az ölembe ülni, miért szégyell szerintetek?:O
2014. jan. 4. 22:38
5/6 anonim válasza:
Lehet,hogy nem díjaznák otthon,ha megtudnák,hogy van barátja.Egyébként én sem szeretem,ha friss a kapcsolat és ismerősök látnak.Zavarban vagyok.Pedig nem szégyellem az illetőt.
6/6 anonim válasza:
Csak a lányról beszélsz. Ő mit nem ad meg neked. Minden bizonnyal valamit te se adsz meg neki? Mi lehet az? És tényleg kíváló lélekerősítő gyakorlat, a másik fejével gondolkozni.
nem rád: de annyi itt az ego, hogy süllyed a hajó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!