Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért változott meg velem,...

Miért változott meg velem, amikor megtudta, hogy én szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel körülbelül 1 hónapja napi rendszerességgel cseteltem, többször találkoztunk is , akkor is dumáltuk. Kedves volt velem, aranyos , és több olyan dolgot is elárult nekem amit másnak nem. Szintúgy én is. Szépen lassan beleszerettem. Hiányzott ha nem beszéltünk, fájt ha mással volt. Amikor viszont elmondtam neki, hogy hogyan érzek iránta, megváltozott.. Nem keres annyit, rövid válaszokat ad, nem közvetlen velem. De miért?
2015. ápr. 25. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert csak a barátjának gondolt,és nem akar tőled semmit. Túl hamar léptél. El kellett volna érned,hogy fontossá válj neki.
2015. ápr. 25. 15:07
 2/8 A kérdező kommentje:

És ez még helyrehozható valahogy? :(

Mert pl előtte ha 1 napig nem kerestem, már irt , hogy haragszom-e rá vagy ilyesmi.

Most viszont ha nem keresném soha többé nem beszélnénk..

2015. ápr. 25. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Keresd ritkábban! Még semmi sem végleges.
2015. ápr. 25. 15:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy csak időre van szüksége, vagy ezzel csak saját magamat nyugtatom alaptalanul..?
2015. ápr. 25. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
A lányoknak szigorúan tilos szerelmet vallani. Vagy visszaél vele, vagy megijed tőle. A te esetedben vagy az utóbbi történt, vagy eleve nem tetszettél neki.
2015. ápr. 25. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát engem még nem ijesztett el egy fiú sem a szerelmi vallomásával, ha ennyire rajta lógtam.:)

Szóval csak ritkítani kell, semmi nem végleges.

2015. ápr. 25. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak barátnak kellesz neki,volt velem is már ilyen és én is leblokkoltam,mert nekem a fiú nem volt vonzó,a barátságunk megmaradt,de már nem olyan volt mint előtte:) Aztán szép lassan elfelejtettük egymást.
2015. ápr. 25. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki megtisztelő válaszát.

Röviden és tömören:

Ezt elrontottam.

További szép napot mindenkinek!

2015. ápr. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!