Ezek milyen érzések?
Van egy ferfi akivel szoktam beszélgetni. Sokkal fiatalabb vagyok tole.
Jokepunek tartom, szeretek vele beszélgetni, ha meleg lenne akkor is beszelgetnek vele. Volt h vele fantáziáltam de ha lefekudnek vele akkor lebuknank es nagy baj lenne. Nem erzem hogy teccene, nem vagyok bele szerelmes.
Hat hogy szeretek vele beszélgetni, a korkülönbség miatt nem lennék vele mert hamar özvegy lennek, lehet azert nem csajozik mert nem kívánja a nőket es az sem erdekelne ha a fiúkra bukna
A fantazialas alatt dugokomát ertettem
Ülj le vele és beszéld meg vele a dolgokat.
Hidd el,egy kis őszinte beszélgetésbe még senki se halt bele.Sok Szerencsét!
Az a baj hogy van hogy azt hiszem hogy kerül utana beszelunk es ez az érzés elmúlik de ujra kezdodik mert megint azt hiszem hogy kerül
Amugy nem akarok eggyuttlenni vele a korkülönbség miatt, inkabb olyan haverfelenek akarnam.
Csak nem tudom hogy miett erzem a kérdésben írtakat.
A meleg dologra azert gondoltam mert tok termeszetes hogy nincs nője, otthon lakik a testvére is ilyen. Nagy baj nincs vele talan az hhogy iszik de nekem sokaig nem tunt fel pedig tudom milyen egy reszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!