Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek milyen érzések?

Ezek milyen érzések?

Figyelt kérdés

Van egy ferfi akivel szoktam beszélgetni. Sokkal fiatalabb vagyok tole.

Jokepunek tartom, szeretek vele beszélgetni, ha meleg lenne akkor is beszelgetnek vele. Volt h vele fantáziáltam de ha lefekudnek vele akkor lebuknank es nagy baj lenne. Nem erzem hogy teccene, nem vagyok bele szerelmes.

2015. ápr. 24. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd meg normálisan a kérdést és a hozzá tartozó információt mert erre nem lehet mit válaszolni.
2015. ápr. 24. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Hat hogy szeretek vele beszélgetni, a korkülönbség miatt nem lennék vele mert hamar özvegy lennek, lehet azert nem csajozik mert nem kívánja a nőket es az sem erdekelne ha a fiúkra bukna

A fantazialas alatt dugokomát ertettem

2015. ápr. 24. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ülj le vele és beszéld meg vele a dolgokat.

Hidd el,egy kis őszinte beszélgetésbe még senki se halt bele.Sok Szerencsét!

2015. ápr. 26. 06:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy van hogy azt hiszem hogy kerül utana beszelunk es ez az érzés elmúlik de ujra kezdodik mert megint azt hiszem hogy kerül

Amugy nem akarok eggyuttlenni vele a korkülönbség miatt, inkabb olyan haverfelenek akarnam.

Csak nem tudom hogy miett erzem a kérdésben írtakat.

A meleg dologra azert gondoltam mert tok termeszetes hogy nincs nője, otthon lakik a testvére is ilyen. Nagy baj nincs vele talan az hhogy iszik de nekem sokaig nem tunt fel pedig tudom milyen egy reszeg

2015. ápr. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!