Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez szerelem?

Szerintetek ez szerelem?

Figyelt kérdés

Igazából tetszik egy fiú, de nem tudom hogy tényleg szeretem-e vagy csak ugy tetszik egy kicsit... :/

Amikor látom, mindig elpirosodok, van amikor már kkor is, ha csak róla beszálünk... (Szerintetek ez gáz?) a hangja olyan megnyugtató, úgy érzem, ha hallom a hangját semmitől sem félek, biztonságban érzem magam, megnyugszok, de nagyon boldog is leszek... :)

És barátnőm szerint ha ránézek csillog a szemem... :)

De ő alig néz rám, talán egyszer kétszer... beszélni nem beszél velem... Bár ha én beszélek vele nagyon kedves és megértő... :)

Szerintetek ő mit érez irántam? És én iránta? :)

2015. febr. 17. 19:10
1 2
 1/15 anonim válasza:

Nem vagyunk gondolat olvasók :D

hány évesek vagytok ?

2015. febr. 17. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Talán többet kéne beszélgetned vele négyszemközt, mondjuk megkérdeznéd , hogy nem e ér e rá valamikor délután.
2015. febr. 17. 19:12
 3/15 anonim ***** válasza:
szerintem E.L. James is valahogy így kezdte az írást, aztán nem is fejlődött sokat
2015. febr. 17. 19:14
 4/15 megadeth18 ***** válasza:
Ha alig beszéltek, kétlem, hogy szerelem. Igazi szerelem akkor alakul ki, ha már végigbeszéltetek mindent magatokról, mindent tudtuk egymásról, és így el is akarjátok fogadni egymást. Minden más az nem szerelem, inkább csak az, hogy bejön vagy tetszik, de semmi komolyabb.
2015. febr. 17. 19:18
 5/15 A kérdező kommentje:

1. válazoló, én 14 vagyok, ő 17 (szerintem a két év átlagos) és utoldsó válaszoló, mivel alegjobb barátnőmmel jóba van szinte mindent tudok róla, de ő rólam elég keveset...

2. válaszoló, én lány vagyok, szerinted én kezdeményezzek? :)

2015. febr. 17. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen te!

Nem fog katasztrófa történni hidd el!

De ha nem lépsz akkro lehet h semmi nem fog történni és fuss vége is a történetnek.

2015. febr. 17. 19:27
 7/15 A kérdező kommentje:
lehet hogy katasztrófa nem, de mivan ha elutasít? Ráadásul nagyon úgy néz ki h a legjobb barátnőm tetszik neki.. .:(
2015. febr. 17. 19:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz,lehet ebből bármi:)
2015. febr. 17. 19:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerrintetek menyni esélyem van nála? Hány százalék kb?
2015. febr. 17. 19:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem erős 50%-k biztos hogy van!
2015. febr. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!