Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez szerelem?

Szerintetek ez szerelem?

Figyelt kérdés

Igazából tetszik egy fiú, de nem tudom hogy tényleg szeretem-e vagy csak ugy tetszik egy kicsit... :/

Amikor látom, mindig elpirosodok, van amikor már kkor is, ha csak róla beszálünk... (Szerintetek ez gáz?) a hangja olyan megnyugtató, úgy érzem, ha hallom a hangját semmitől sem félek, biztonságban érzem magam, megnyugszok, de nagyon boldog is leszek... :)

És barátnőm szerint ha ránézek csillog a szemem... :)

De ő alig néz rám, talán egyszer kétszer... beszélni nem beszél velem... Bár ha én beszélek vele nagyon kedves és megértő... :)

Szerintetek ő mit érez irántam? És én iránta? :)

2015. febr. 17. 19:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
és ezt miből gondolod?
2015. febr. 17. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert írtad hogy alig néz rád,lehet hogy mert ő is vonzódik feléd,de persze az is lehet hogy hidegen hagyod,két esélyes a helyzet,ezért van 50%-kod
2015. febr. 17. 19:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Jaaa... de ha alig néz rám, akkor hogy vonzdhatna?

És am amikor látom, mindig elpirosodok, van amikor már kkor is, ha csak róla beszálünk... Szerintetek ez gáz?

2015. febr. 17. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Én arra az illetőre nem merek ránézni általába akihez vonzódom ,szóval magamból indultam ki:)

Miért lenne gáz,ez egy normális dolog

2015. febr. 17. 19:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Én is alig merek ránézni, csak mivel annyiraszeretném látni, én úgy szoktam, hogy előre nézek, de mivel ott van a közelemben néha ezért a térlátásommal figyelem Őt, vagyis igazából előre nézek, de őt fiyelem. :)

Nem úgy akartam kérdezni hogy gáz-e hanem h szerintetek milyen, cuki aranyos égő vagy milyen? És egy iú milyennek ítélné meg? :)

2015. febr. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!