Szerintetek ez szerelem?
Igazából tetszik egy fiú, de nem tudom hogy tényleg szeretem-e vagy csak ugy tetszik egy kicsit... :/
Amikor látom, mindig elpirosodok, van amikor már kkor is, ha csak róla beszálünk... (Szerintetek ez gáz?) a hangja olyan megnyugtató, úgy érzem, ha hallom a hangját semmitől sem félek, biztonságban érzem magam, megnyugszok, de nagyon boldog is leszek... :)
És barátnőm szerint ha ránézek csillog a szemem... :)
De ő alig néz rám, talán egyszer kétszer... beszélni nem beszél velem... Bár ha én beszélek vele nagyon kedves és megértő... :)
Szerintetek ő mit érez irántam? És én iránta? :)
Jaaa... de ha alig néz rám, akkor hogy vonzdhatna?
És am amikor látom, mindig elpirosodok, van amikor már kkor is, ha csak róla beszálünk... Szerintetek ez gáz?
Én arra az illetőre nem merek ránézni általába akihez vonzódom ,szóval magamból indultam ki:)
Miért lenne gáz,ez egy normális dolog
Én is alig merek ránézni, csak mivel annyiraszeretném látni, én úgy szoktam, hogy előre nézek, de mivel ott van a közelemben néha ezért a térlátásommal figyelem Őt, vagyis igazából előre nézek, de őt fiyelem. :)
Nem úgy akartam kérdezni hogy gáz-e hanem h szerintetek milyen, cuki aranyos égő vagy milyen? És egy iú milyennek ítélné meg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!