Ez a lány most szórakozik velem vagy nem?
Figyelt kérdés
Tavaly egy kirándulás alkalmával ismertem meg egy lányt. Gyönyörű, szőke hajú, barna szemű, vékony testalkatú lány. Először kb. 6 hónapig csak barátkoztunk ismerkedtünk de én egy idő után beleszerettem és el is mondtam neki. Ő elutasított és így egy ideig meg is szakadt a kapcsolat kettőnk között. De egy idő után észrevettem, hogy figyelget engem (nem egy osztályba járunk). De egyszer megint elkezdtünk beszélgetni mint azelőtt. Aztán kb. Egy hete a barátnői megkerestek engem a lány telefonjával. Megmutatták, hogy én vagyok a lány háttérképe. Majd már csak facebookon írtam rá és megkérdeztem, hogy igaz e. Azt mondta, hogy igaz. A miértre pedig nem hajlandó válaszolni, az üzeneteimre nem válaszol csak elolvassa, a suliban kerül, rám se néz. Nos én még mindig nagyon nagyon szerelmes vagyok a lányba de félek, hogy csak meg akart szivatni. Segítsetek mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!!!2015. ápr. 23. 18:46
3/8 anonim válasza:
Amíg nem keres, teljesen fölösleges, azt mondta hogy nem, ha akar valamit neki kell jönnie.
4/8 anonim válasza:
háááát... esetleg kérdezd meg újra...mond el hogy még mindig szereted
5/8 anonim válasza:
Szórakozik veled. Ha azóta nem nézel ki jobban, nem gondolta meg magát.
6/8 anonim válasza:
A lányokon nem lehet kiigazodni, itt egy újabb remek példa rá...:/
7/8 anonim válasza:
Nemhogy csak ő szívatott meg, hanem pofátlanul még a barátnőit is beavatta. Szerintem felejtsd el a csajt és a sleppjét is úgy örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!