Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a lány csak szórakozik velem?

Ez a lány csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel régóta ismerkedek. Elöször facebookon ismerkedtünk utána találkoztunk. Az első randin közölte hogy nincs túl az előző kapcsolatán és nem tud belevágni semmi komolyba. Azóta már találkozgatunk rendszeresen és nagyon jól érezzük magunkat. Nekem nagyon bejön és a tudtára is adtam.

Hasonló pozítiv véleménnyel volt ő is rólam.

De... Már előtte is fura volt hogy face-üzenetre kétnaponta válaszolt vagy nem. A randira hívás is mindig az én feladatom. Én ezt felvetettem neki, erre azt reagálta hogy én vagyok a fiú nekem a dolgom ez.

Szóval a kérdés az hogy elküldjem-e már a fenébe mert már nagyon kezdek kiakadni ezektől a dolgoktól és úgy érzem csak játszadozik velem.

2015. márc. 2. 21:45
 1/5 C0r3 ***** válasza:
Mégse. Akarommondani zöld 2.
2015. márc. 2. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Próbáld ki, hogy néhány napig vagy mondjuk egy hétig nem keresed a társaságát, és aztán majd meglátod, hogy ő fog-e téged keresni. És hogy egyáltalán hogyan fog reagálni, pl mondja-e majd, hogy hiányoztál neki.... :)
2015. márc. 2. 21:53
 3/5 anonim válasza:
szerintem pasija van
2015. márc. 2. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy még ő sem tudja mit akar.
2015. márc. 2. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát pont tudok egy ilyen helyzetről az ismerősi körömből. :)

A csaj pár hétig találkozgatott a srácal, aztán hónapos szünet, utána megint elkezdett kavarni vele, csókolóztak is, aztán benyögte, hogy neki nem kell kapcsolat, de nem tudja biztosra....

Kiderült, hogy szeret valami srácot, de annál meg semmi esélye, de ő azt mondta, hogy már elfelejtette, csak néha rátör újra.... lehet veled csak feledtetni akar valakit, vagy tetszik neki közbe más aki jobban bejön és próbál talonba tartani, hogy ha az nem jön össze akkor ott vagy b-tervnek. Ezeknek olyan érzelmi kavalkád van a fejükben, hogy maguk se tudják mit akarnak...

Nem szeretem az olyan lányokat, akik csak azért mennek bele egy kapcsolatba, hogy legyen...

2015. márc. 3. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!