Menő srác + félénk lány?
Egy senki vagyok.. Egy visszahuzodos felenk csaj az osztalyban aki orul ha szot kap, es akkor is fel. Beleszerettem az egyik fiu osztalytarsamba, aki a lanyok koreben olyan szinten nepszeru csak , hogy mindenkivel joba van es baratsagos. Hozzam szept. ota egy szot se szolt, kerul, nem mer a szemembe nezni, s mikor par hete muszaj volt hozzan szolnia, akkor sem.nezett ram, elvorosodott es hadart. De en nagyon szerelmes vagyok. Nem reg kuldtem.neki valamit facen de azota se nezte. Titkon suliba engem bamul, s ha eszre veszem elfordul. Nincs baratnoje.
Szerintetek van nala eselyem? Hogy kozelitsem meg, utalljak hogy bejon? Ill. miert nem.nezte meg a fajlt?
Koszi h. vegig olvastatok, kerlek segitsetek!!!
A legvalószínűbb: Nem bámul csak te hiszed azt. Azért nem szól hozzád mert nem akar veled jóban lenni, vagy szimplán nem érdekled.
Facebookon valószínűleg azért nem nézi meg a dolgot mert nem érdekli hogy mit írtál.
Bocs hogy ezt írom de ennek az esély 9/10. Ha menő és mindenkivel jóban van miért pont tőled félne? Még csak nem is beszél veled. Ha bejönnél neki nem hiszem hogy nagyon tétovázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!