17-18 év körüli fiúk! Hol lehet veletek ismerkedni?
16 éves, Budapesti lány vagyok és a fent említett korosztállyal szeretnék ismerkedni. Tudnátok mondani olyan helyeket ahol érdemes próbálkozni?
Netes ismerkedést nem részesítem előnyben...
1# sok sikert a barátnő talaláshoz. Nem irigylem a társasági életed.
2# köszi :) megy a zöld kéz.
3# kedves ajánlat de inkább érdekelne hogy adott esetben hol szólítanál meg egy lányt. :)
Először is, nem vagyok pesti, de ez általános.
Bárhol. :D
Pl sétálsz a barátnőiddel a parkban, kutyádat sétáltatod, elmész futni, sportolsz valamit, kajálsz a mekiben, elmész egy buliba, illetve nyilván vannak különböző programok.
A lényeg, hogy legyél nyitott, vedd észre, ha érdekelnéd, lehet hogy félénk és nem mer odajönni, de ha neked bejön adj neki valamilyen jelet! Viszont ne legyél könnyen kapható. :D
#7 köszi, megy a zöld kéz :)
Igazából az a nagy problémám hogy még ha látom is hogy bejövök egy srácnak és rámosolygok, szemezünk, olyankor sem jönnek oda kezdeményezni, én pedig jobban szeretem ha egy fiú lép először.
#9 Diákmunka sajnos nem fér bele az időmbe, önkénteskedés helyett pedig jelenleg az 50 órával foglalatoskodok, de igaz, amikor önkénteskedtem, sikerült megismerkednem 1-2 emberrel. A Margit sziget viszont nagyon jó ötlet, köszi. :)
Ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!