Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova járnak a 25 ev körüli...

Hova járnak a 25 ev körüli fiuk lányok ismerkedni ami nem disco vagy szeszesitalt árúsító hely?

Figyelt kérdés

Szeretnék barátokat csak nem tudom hol kezdjem.

Sajnos általában a számítógép előtt kempelőket isten bannolja vagy túl kockák hogy felálljanak.

Van más megoldás a magányra?

2015. ápr. 2. 02:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Valami hobby. Nem kell, hogy korban passzoljanak a barátok.

Én sport edzésen és a kutya futtatóban szoktam e célból ismerkedni.

2015. ápr. 2. 02:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a jövő a netes ismerkedésé lesz, a fiuk nagyrésze márcsak ott próbálkozik, felkéne már fognia a lányoknak, hogy semmivel se másabb a valóságnál, egyébként is 1-2 óra beszélgetés után már általába találkát lehet kérni ha valaki szerencsés és eljut eddig egy kiszemeltnél, csak baromi ritka és valamiért 10-100* több fiu van interneten, mellesleg a nők képtelenek mégcsak visszajelzéseket is adni vagy bármit, nemhogy kezdeményezni, közbe meg megy a rinya hogy csodára várnak, hogy a kiszemeltjük írjon rájuk ami akár sose fog megtörténni lehet...
2015. ápr. 2. 02:59
 3/8 anonim válasza:
mozi
2015. ápr. 2. 10:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez egy nagyváros 35000 lakossal és túristákkal de mozija nincs hobbikedvelések nincs 17000 eladó ingatlan és a szép strandból fizetős partrészt csináltak így elmarad idén a strandolás is! Munkalehetőség csak vidéken van a látványosságok gátolják a forgalmat úgymond...

Szeretnék valami megoldást találni arra hogy találjak valamit de nehéz!

A város facebook csoportjai alig 1000-es látogatottsággal van abból is minden 3. vidéki és szerintem engem leszámítva mind nyugdíjas!

2015. ápr. 2. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Salgótarjáni vagy? :D
2015. ápr. 12. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Bajai -_-
2015. máj. 28. 20:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen extrém hobbijaim vannak amit senki más nem követ. És minden más hobbi nem foglalkoztat.
2015. máj. 28. 20:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Csináltam egy klubbot kaja pia és így is csak öregekkel sikerült összebarátkozni. 40-50 évesekkel.

Voltam cserkész ott 50 felettiek voltak.

Több mint 10 munkahelyem volt 2015 óta a kérdés kiírása óta mind mind öregek!

Ifjúsági filmklubba mesékre is idősek jöttek inkább vagy anyák gyerekekkel.

Horrorfilmekre párok akik elbújni akartak.

Könyvtárva komunistaszimpatizánsok nyugdíjasok!

Középiskolák egyetemek iskolabulijaikra szinte be se engedtek pedig külsős bemehetett de csak másik iskolás.

Voltam tánciskolában, kötőklubban, foltozók klubban, színházba...stb és nem találkozom korombeli vagy +/-5 év eltérésű 20-30 év közötti emberekkel!

Hogy van ez? Hol rontottam el?

2016. dec. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!