Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Menő srác + félénk lány?

Menő srác + félénk lány?

Figyelt kérdés

Egy senki vagyok.. Egy visszahuzodos felenk csaj az osztalyban aki orul ha szot kap, es akkor is fel. Beleszerettem az egyik fiu osztalytarsamba, aki a lanyok koreben olyan szinten nepszeru csak , hogy mindenkivel joba van es baratsagos. Hozzam szept. ota egy szot se szolt, kerul, nem mer a szemembe nezni, s mikor par hete muszaj volt hozzan szolnia, akkor sem.nezett ram, elvorosodott es hadart. De en nagyon szerelmes vagyok. Nem reg kuldtem.neki valamit facen de azota se nezte. Titkon suliba engem bamul, s ha eszre veszem elfordul. Nincs baratnoje.

Szerintetek van nala eselyem? Hogy kozelitsem meg, utalljak hogy bejon? Ill. miert nem.nezte meg a fajlt?

Koszi h. vegig olvastatok, kerlek segitsetek!!!

2015. ápr. 23. 15:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Van.
2015. ápr. 23. 15:43
 2/27 A kérdező kommentje:
Honnan veszed?
2015. ápr. 23. 15:44
 3/27 anonim ***** válasza:
"hogy mindenkivel joba van es baratsagos. Hozzam szept. ota egy szot se szolt, kerul, nem mer a szemembe nezni, s mikor par hete muszaj volt hozzan szolnia, akkor sem.nezett ram, elvorosodott es hadart"
2015. ápr. 23. 15:45
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát a leírtak alapján nem mondanám valami menőnek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. ápr. 23. 15:46
 5/27 A kérdező kommentje:
Koszi:) akkor mar csak az uzenet dolgot nem ertem..
2015. ápr. 23. 15:47
 6/27 A kérdező kommentje:
Miert nem mondanad?
2015. ápr. 23. 15:47
 7/27 anonim ***** válasza:
" akkor mar csak az uzenet dolgot nem ertem.." talán rohadtul félénk.
2015. ápr. 23. 15:53
 8/27 anonim ***** válasza:
78%

Olyan aranyos amikor minden beleképzelnek mindenbe:D

Ha nagyon tetszenél neki szerintem már lépett volna, főleg hogy ő nem egy zárkózott gyerek.

Az üzeneted pedig nem hiszem hogy véletlenül nem olvasta el.

2015. ápr. 23. 15:54
 9/27 A kérdező kommentje:
Annyira hogy nem nézi meg? Facen en se vagyok olyan felenk ...
2015. ápr. 23. 15:54
 10/27 anonim ***** válasza:
56%
Én csak elméletet gyártottam. Lehet milliárdnyi dolog miatt ilyen, verik otthon, autista, randa vagy és tudja hogy szereted, vagy szimplán randa vagy, elmebeteg vagy, vagy elmebeteg és randa, elmebeteg és szép, túl szép vagy, nem tud közeledni feléd mert csendes vagy stbstbstb
2015. ápr. 23. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!